Nuz je toto mozne? Ach najradsej by som si hodil 2-3 po hube za toto... Tak v tej mini burke co bola teraz nieco po 17 NR si idem peso domov a mal som spolocnu cestu s jednou fakt peknou holkou. A jak si tak kracam tak pocujem ze na mna ktosi krici a to
vydis keby som bol po ruke tak ta este pochvalim Ta to muselo inak zobrat ... ja by som si z toho asi nerobil nic. A to vsetko koli jednej zenskej pekne teda
tak treba verit ze nabuduce ju opat stretnesa bude tak. pozri polka ludi tu uz levituje. sila podvedomia dokaze divy. zacni verit ze ju znova stretnes a uvidis pozitivne myslenie to hlaven len chce!!!
ono to nie je smiešne, ale usmievam sa popod fúz, prepáčte
nuž tak: máš ponaučenie do budúcna, aby si si pýtal kontakt od každého, koho stretneš, ale môže sa stať, že sa znovu stretnete práve vy dvaja, tak nevešaj hlavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A prečo si myslíš že by ti žiadny kontakt nedala? Myslím si že áno dala by ti nejaké číslo určite
Možno nabudúce
ale neboj, nebyvam v NR
no nič už teraz alebo vieš čo? sprav plagaty rozvesaj ich po meste ze hladam kocku od ktorej som si zabudol vypýtať kontakt
a ete aj burka...aka to romantika.xa
nuž tak: máš ponaučenie do budúcna, aby si si pýtal kontakt od každého, koho stretneš, ale môže sa stať, že sa znovu stretnete práve vy dvaja, tak nevešaj hlavu