Preco nikdy nemozem byt stastna?? nikdy sa mi v laske nedari,,,moja terajsia laske je daleko,,az 300km,,,musim sa stale len trapit? osud mi nepraje,,ked som stastna,tak mi ludia okolo zavidia moju naladu,,a ked som smutna,,tak ma nikto nechape,zevraj neve
Super tak vsetci co mame problemy pome sa zabit... ake ubohe. Dpc si myslis, ze si jedina co ma problemy? Vies kolko ludi ma problemy v laske a nie len preto, ze ich polovicka je momentalne kdesi v pitchi daleko? A co ti co nemaju nikoho, lebo sa prave rozisli, zomrel atd?
Fakt taketo looserske kecy zboznujem. Ja som single uz takmer vyse roka a co teraz tu mam fnukat alebo sa rovno zabit? To urcite...
Elwinko sa nam nejako rozkrikuje.... kludni hormon
suhlas s Chavezom, fnukat vie kazdy, ja mam momentalne priatelku tiez doma (150 Km) a nerobim z toho vedu... v dnesnej dobe je fakt vzdialenost najmenej...
No a ešte zakladateľke - to, že ti závidia dobrú náladu celkom dobre nechápem, potom asi nemáš dobrých ľudí okolo seba...
Ale motto - "Oplatí sa mať dobrú náladu už len preto, koľkých ľudí okolo tým naserieš."
Pozri, aj ja som viac pesimista ako optimista, pretože radšej sa nechám príjemne prekvapiť, ako by som sa mala pekelne sklamať. Ale v tvojej situácii nevidím nič, čo by sa nedalo prekonať.
Elwinko: budem co najslusnejsi ako to len ide... co do pice mas ty za problem? hormony ti lietaju nad hlavu, daj si studenu sprchu a potom pis toto je forum, tak som povedal presne co si myslim, nie je jedina co ma vztah na dialku ja som si take tiez prezil, poznam ludi co take vztahy maju prave teraz a tiez nie su super happy z toho, ale ani nefnukaju a robia co sa da. Btw je mi u prdele koho to zaujima, ja nemam za potreby to kazdemu vesat na nos a zakladat fora o tom
Elwinko dýchaj zhlboka a použi to čo by si mal mať na krku predtým než niečo napíšeš... Väčšina tých po ktorých tu štekáš vzťahy na diaľku zažila alebo momentálne zažíva...
A ja s nimi súhlasím - nie je to práve najružovejšie, ale dá sa to v pohode zvládnuť aj bez toho aby z toho tí ľudia robili drámu...
Máš aj živé dôkazy - ak nerátam seba (Zase som o poznatok múdrejšia, ani som netušila že je to 150 km ) mám kamarátku z Bratislavy, ktorá má už dva roky perfektne fungujúci vzťah s chalanom zo Žiliny a nikdy som ju nepočula sťažovať sa... Ďalšia kamarátka z Košíc mala asi rok priateľa z Bratislavy a tiež to zvládali (a nerozišli sa kvôli diaľke) A potom je tu Ayreen s priateľom ktorý jej cestuje po celom svete...
skoc z mosta , vsak mas 16 , puberta asi plieska , ja nehcapem .. vsak si povedz ako ja , ze este sa neda hovorit o konci sveta , vsak to iba zacina , jou jou
Arugad: bacha na to co pises, lebo toto (ak by sa sa niekto fakt zabil) by uz hranicilo s trestnym cinom To len tak na okraj, aj ked si to nemyslel vazne.
skoda reci. keby si si daco chcela spravit tak to tu nepises to je jastne. Ches len upozornit na nieco.
Nechapem. Tak sa vyser na nich nie? Co ti maju ti druhy zavidiet? To, ze si stastna? Keby ja som tak, ze som statny a druhy mi to zavidia a pozeraju po mne tak sa na nich vyserem. lebo mne je dobre.
Moja laska mi sme a budeme stastny a ziadnych 300km nam v tom branit nebude,, v dnesnej dobe nam to nemoze prekazat taka trapna vzdialenost,,VELMI TA LUBIM!!!...na to mysli stale a nezabudej na to, myslim na teba kazdu seknudu a chcem byt s tebou,, a smutok uz zahod za hlavu,, nebudes sa predsa trapit stale,, zivot je krasny,, ver tomu,, pretoze ja tomu verim, tak verme tomu spolu.....LUBIM TA!!
Elwinko: ja dobre viem co som napisal a to som to pred odoslanim 2krat poopravil Keby sa zabila je to jej problem nie moj, fnuka, ze ma frajera daleko a co mi z toho? Nie je jedina, ani prva a ani posledna. KAZDY ma svoje problemy a niektore su ovela horsie ako taketo sracky.
A ano chavez je skurveny sebec, nezalezi mu na druhych... hovadina, staram sa len o ludi na ktorych mi zalezi, ostatnych mam v pecku a co teraz? Nemozem sa starat o kazdeho.
Nehovoriac o tom, ze neznasam ludi/chudakov nazvy si to ako len chces, co pri takychto hovadinach vyhlasuju ako nic nema zmysel a ze sa zabiju.
Chavez: no tak, ale ty ani zdaleka nevies co ona zazila a nemas pravo ju sudit, mysliet si mozem o tom co chces tvoj nazor ti nikto nezobere. A jedno uznaj nemala to take lahke a ani teraz to az take lahke nema...
osobne si myslim, ze fakt, ze ma priatela niekde v p-cku, je len cast problemu, mozno ze zacinas trpiet depresiu alebo nou uz trpis a tak tvoju naladu velmi ovplyvnuju hormony (konkrente nedostatok serotoninu). osobne si myslim, ze problem je vzdy taky zly aky vyznam mu pripisuje jedinec, ktoreho sa tyka, kazdy mame svoju mieru problemov, ktore dokazeme zvladnut. takze reci typu, ze su aj horsie veci nie su velmi na mieste, lebo tymto jej nepomozete. btw. studujem psychologiu, takze o tom nieco viem, aj ked to podla niektorych mojich komentov na to nemusi vyzerat
Kasubka69: ja neviem co zazila a nikdy som netvrdil ze to viem. Ale to nie je o tom. Hovorila, ze ma priatela daleko na com som ja reagoval a to zdaleka nie je najhorsie, tiez som mal vztah na dialku a praitelku som videl tak raz za dva tyzdne a tiez je kopa ludi co ma takto vztahy a tu sme, zijeme a nerobime z toho vedu...
Chavez: no ved jasne a ked sa mozem opytat ako dlho ti vydrzal ten vztah na dialku??..zaujima ma to pretoze sa to tyka aj mna..a tak treba bojovat o svoju lasku a netreba sa hned vzdavat v tom mas pravdu
Dakujem mojej laske ,Jankovi, ze ma vzdy podrzal ked mi bolo zle. Ja sa tu nehram na chuderu,ale chcem uz byt konecne stastna,,a s Jankom som,nechcem ho stratit. Bez neho by mi bolo horsie,,a vy vsetci ostatni si myslite o mne co len chcete,mne uz zalezi len na stasti nas dvoch. A chcem vam povedat,ze nikdy sa neobratte cloveku v nudzi chrbtom,vtedy sa ukaze kto je vas kamos, ja som to zistila. Lubim ta Janko (Kasubka69)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Fakt taketo looserske kecy zboznujem. Ja som single uz takmer vyse roka a co teraz tu mam fnukat alebo sa rovno zabit? To urcite...
Ide o to, ako sa k celej veci postavíš, ale toto je priveľmi pesimistický pohľad...
A Ayreen..Ty mas moj obdiv..!!!:..Ja by som nezvladol ani 50 km nie este 20000 km....
suhlas s Chavezom, fnukat vie kazdy, ja mam momentalne priatelku tiez doma (150 Km) a nerobim z toho vedu... v dnesnej dobe je fakt vzdialenost najmenej...
Ale motto - "Oplatí sa mať dobrú náladu už len preto, koľkých ľudí okolo tým naserieš."
Pozri, aj ja som viac pesimista ako optimista, pretože radšej sa nechám príjemne prekvapiť, ako by som sa mala pekelne sklamať. Ale v tvojej situácii nevidím nič, čo by sa nedalo prekonať.
Suhlasit nemusis, nikto ta nenuti...
A z coho sa mam zobudit? Hm?
A ja s nimi súhlasím - nie je to práve najružovejšie, ale dá sa to v pohode zvládnuť aj bez toho aby z toho tí ľudia robili drámu...
Máš aj živé dôkazy - ak nerátam seba (Zase som o poznatok múdrejšia, ani som netušila že je to 150 km ) mám kamarátku z Bratislavy, ktorá má už dva roky perfektne fungujúci vzťah s chalanom zo Žiliny a nikdy som ju nepočula sťažovať sa... Ďalšia kamarátka z Košíc mala asi rok priateľa z Bratislavy a tiež to zvládali (a nerozišli sa kvôli diaľke) A potom je tu Ayreen s priateľom ktorý jej cestuje po celom svete...
niektorych ludi treba dobre nakopat do prdele nech sa spamataju
Nechapem. Tak sa vyser na nich nie? Co ti maju ti druhy zavidiet? To, ze si stastna? Keby ja som tak, ze som statny a druhy mi to zavidia a pozeraju po mne tak sa na nich vyserem. lebo mne je dobre.
Chavez: Prečítaj si, čo si jej na to napísal..ak sa nezabila do rána, tak si dopadol ešte dobre.
Ygor: Ono je veľký rozdiel ako napíšeš svoj názor, ale to Tebe asi nič nehovorí.
Galinka: Ja po nikom neštekám, oni začali štekať prví..ja som svoj názor napísal medzi prvými...ja nevravím, že odsudzujem vzťahy na diaľku..to vôbec!
Len sa mi nepáčilo ako kolegovia reagovali...ak niekoho proste rozčuˇuje takéto fórum..a vyjadrí sa, že to sú tu kecy..tak načo vôbec reaguje???
A ano chavez je skurveny sebec, nezalezi mu na druhych... hovadina, staram sa len o ludi na ktorych mi zalezi, ostatnych mam v pecku a co teraz? Nemozem sa starat o kazdeho.
Nehovoriac o tom, ze neznasam ludi/chudakov nazvy si to ako len chces, co pri takychto hovadinach vyhlasuju ako nic nema zmysel a ze sa zabiju.