Ahojte mám jeden taký problémik že neviem či je to normálne že meriam 165 cm a len v máji som mala 11. Rodičov nemám veľmi vysokých a nikto v blízkej rodine nebol v mojom veku taký ako ja. Takže je to normálne?
ked som mala 11-12 rokov, tiez som rychlo vyrastla a citila som sa dost divne, lebo vacsinou vsetci rovesnici boli nizsi a teraz budem mat 16, mam 175 cm a som rada
@hermes Inak, byť vysokým je výhoda. Vážne, vysoká, mladá, štíhla baba Vážne, ľudia sa skôr trápia kvôli tomu aký sú malý. A teraz tiež vyzeráš staršie, čiže, samé výhody. Je veľa takých vysokých dievčat v tvojom veku
ja som mala v 12 168cm a vies co sa mi stalo? prestala som v tom veku uz aj rast a rodicov mam tiez krpatych. ved mozno si uz dosiahla svoju finalnu vysku neklep sa
ja som v 11tich vyrastla skoro 20cm za par mesiacov a potom sa už moja vyška nezmenila, teraz mam stale 168 už od 12tich, takže žiadne starosti, naviac geny možeš zdediť až 8generacii dozadu, takže ak nejaky presdok bol vysoky mohli sa geny nalepiť prave na teba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
aj po prvej menštruácií ešte môžeš slušne narásť
a ak nenarastieš 20cm ročne, asi to choroba nie je