Vy ste divny ludia tuto ,...a to asi nebude vo mne lebo to som prekopiroval s profilu s jednej baby a tam mala k tomu super komentare a vy tu debiliny gramaticke riesite,... sa zoudte a nechytajte zaslovicka dik ,a ak sa ti to nepaci tak to nekomentuj ,...sa snazim a aj zato ma us dneska niekto zdrbe asi idem spat dnes us je namna toho zle
a us len napiste @levicok ty si jaky kokot a podobne veci ,..to mi us len vylepsite moju naladu ,...m,...dakujem
@krutafunebracka no suvisi to asi tak ze ten chlapcok je vytrety zo zivota respektive o nom hovno vie , ale tvari sa ze ano , on je cool a jeho myslienka tiez
@levicok ale no sak ale po prve ked tu kopirujes cudzie veci tak sa velmi nemas cim chvalit , a jej to tam asi komentovali ludia co ju poznaju a maju ju radi , popripadde taky co ju chcely vototok tak jej asi nenapisu ze je to paradne odveci .
Po druhe komentovanie je nato aby ludia povedaly svoj nazor , aj ked nieje pekny , nemozes cakat ze ta tu budu ludia chvalit za kazdu kravinu , si potom pekne naivny .
Po tretie neviem o co si sa snazil ?? spravit nam radost ? potesit nas ? Tak sry sry ale skus nabuduce napisat nieco zo svojej hlavy , inteligentne a davajuce zmysel , popripade zaujimave .
Po stvrte neber si nazory komunity ludi , z ktorych drvivu vacsinu v zivote nestretnes tak k srdcu
prepacte ja mam us dneska uplne dojebanu naladu tak to neriesim s ludimi na birdze som si nesadol ako vidim tak ked tu je niekde admin online neh mi zmase profil ja neviem snazil som sa byt zlaty asi nejsom neviem s dost ludmi sa viem spriaatelit ,..my sme si asi nesadli,..tak sa majte krasne ,...peknu noc
som kokot ale ta bab pica nie to by som na babu nikdy nepovedal ze je pica ale tak je to niaka bab co som nasiel v icq contakt liste a som si kukol jej pokec profil mala to tam len tak pre zaujmavos som to sem dal ,..ano mne sa to pacilo ale to asi preto lebo som kokot a sice us mi to povedala aj byvala tak v tom asi neco bude a ked us tu bude admin neh zmaze aj tieto moje kraviny co sem pisem dik *
ale myslim ze pre birdz som skusil spravit dost a este mozno aj dost spravim a verte mi ze som zato nic nechcel,..zatial ten kto vie o co sa jedna ,..to je len jeden clovek ten projekt nevzdam ale tento moj teply nick levicok ma us nebavi,..
@levicok Lol prestan to uz brat tak vazne clovece ked sa nechas ovplivnovat takymito somarinam v zivote toho vela nedosiahnes Nauc sa povzniest nad niektore veci
28@ prepac ,..ja necuapem ci sa ludia zabavaju ked napisu ze som kokot a ze som chudak a co ja viem co ... ale tak mne to us smiesne nepride a teras mi to je jedno lebo mam niaku depku ani neviem prečo a uš ma to nebavi tu byt ,..je to mozno dobra komunita ale ,..ja neviem mohly ste byt mylis ,..fakt us ma nebavi tu byt,..naco ? aby som bol za kokota?
@levicok jojoj prosim ta vacsina ludi to tu poklada za zabavu , ale tak vacsina ludi sa tu sprava uplne ionak ako v realnom zivote . nemaj depky z tohoto , ja chapem ze mas asi viac problemov ked sa citis tak nafigu , ale tu sa ludia odreaguvavaju a casto prave takymto sposobom , nemyslia to nejak obzvlast zle , vyjadruju len momentalny postoj k tebe na zaklade toho co si napisal , tuto vec co si sem dal bola proste odveci a nechapem vobec k comu viedla , tvari sa to ze to chce nieco povedat , ale je to len na paradu . A tyto ludia sa takychto veci radi chytia , aj ked tebe to mozno pripada teraz nejake zaujimave postupom casu zistis ze je to len blabol cele toto co si napisal . Ale nedaj sa tym odradit preboha . To kde by sme sa dostali ako ludia , bud nas tu poriadne spicuj ze sme v tom nenasli taky vyznam ako to ma , a stoj si za svojim , alebo zmen nazor a uznaj si chybu skus sa spravat trosku inak Aj ked tvoju snahu o to byt dobrym si cenim , nemyslim si ze tato diskusia s tym mala nieco spolocne , skus sa o to snazit v tejto komunite inym sposobom alebo niecim vlastnym A vravim ti to zasa , prestan si brat neznamych ludi tolko k srdcu , je to naskodu Skus sa otriast a ist dalej
Dik @32 ale ne mna to to skutocne nebavii us ani nema preco ,..ako ja to neberem tak ze to mysleli vazne mne je to jedno ze sem napisali ze som kokot ale mne sa tu tak nepaci ,... sorac a ked si mam uznat chybu tak ze som kokot lebo je to 99 percent "picovin a uchylnych fetackyh tem" a nepisete im ze su kokoti a co ja viem co fak zruste mi profil birdz ma len par kamosov co som im onom povedal a mne je tento account nanic,.... ak mam byt uprimny na birdze mi zalezi na 3 mozno 4roch ludi ,..je tu urcite kopec super ludi ale nemam cas to riesit takze na tych 3 ch mam icqk a na tu co mam a tam nechodi ta vie moj nesukromny nick tak to je setko toto k nicomu nevedie len k zmazaniu a nemam depku s tohoto a ani neviem s coho lebo som strasne davno ziadnu nemal ale proste asmom bola nanieco dobra ze som sa takto rozhodol,...a
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
a hej, kľudne si dám jablko
a us len napiste @levicok ty si jaky kokot a podobne veci ,..to mi us len vylepsite moju naladu ,...m,...dakujem
Proste - JE TO TOTÁLNA NEZMYSELNÁ KRAVINA, zmier sa s tým.
tak?
Po druhe komentovanie je nato aby ludia povedaly svoj nazor , aj ked nieje pekny , nemozes cakat ze ta tu budu ludia chvalit za kazdu kravinu , si potom pekne naivny .
Po tretie neviem o co si sa snazil ?? spravit nam radost ? potesit nas ? Tak sry sry ale skus nabuduce napisat nieco zo svojej hlavy , inteligentne a davajuce zmysel , popripade zaujimave .
Po stvrte neber si nazory komunity ludi , z ktorych drvivu vacsinu v zivote nestretnes tak k srdcu
Z coho vznikol clovek? Zo slivky.... Zo slivky je slivovica, zo slivovice je opica a z opice je clovek
@23
som kokot ale ta bab pica nie to by som na babu nikdy nepovedal ze je pica ale tak je to niaka bab co som nasiel v icq contakt liste a som si kukol jej pokec profil mala to tam len tak pre zaujmavos som to sem dal ,..ano mne sa to pacilo ale to asi preto lebo som kokot a sice us mi to povedala aj byvala tak v tom asi neco bude a ked us tu bude admin neh zmaze aj tieto moje kraviny co sem pisem dik *
dakujem,neprosim,..
@23 jasné že si uhádla veď to bolo hneď jasné....
ale áno,dík,jabko si dám