mam taky problem na zabave som spoznala suer xalana par minut sme potom spolu aj kecali a jedine čo mi stihol povedať bolo že sa vola maťo je tretiak na hotelovej v prievidzi a je zo žabokriek..ako ho najdem? xcela by som sa snimi ešte neikedy stretnuť al
No akokoľvek, ak sa volá Maťo, určite stojí za hriech ... Proste ak ste si daní, tak sa nájdete...A ja byť Tebou, idem do danej obce a rocknem to tam na škole a nájdem si ho !!! UHHH
haha no ozvali sa vsetci matovia ... no skus sa vyskytnut dakedy v blizkosti skoly nahodou ak sa ti tak paci..ak je poctivy student co chodi do skoly je dost mozne ze ho tam nahodou stretnes
To s tou strankou skoly je dost dobry napad.. ak je tam zoznam studentov podla tried (ako napriklad na nasej skole) tak si len najdes vsetkych matov a napises mu mail trebars na skolsku adresu.. (ak ma) ALebo v najhorsom pripade sa par dni motat okolo jeho skoly
No ako, neskúsila si to s tou stránkou? Neni to táto? www.kalina.sk? Veď keď ho až tak moc chceš vypátrať, stačí nechať odkaz, napríklad do návštevnej knihy, a nejaký ten tretiak Maťo sa už len ozve
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov