Ahojte, učíte sa niekto po japonsky? Už dlhší čas sa chcem začať tento jazyk učiť, ale nejak neviem ako začať. Poznáte nejaké dobré knihy, materiály? Vedeli by ste mi nejaké odporučiť? Môžu byť aj anglické, pdf. Ktoré sú dobré stránky na učenie japončiny?
najdi si na ulozto "japanese for busy people" to je kniha s kt. zacinal moj kamos na vyske sa ucit jap. keby si potrebovala este nejake materialy aj v NB mam ulozene dalsie uzitocne ucebnice a poznamky z roznych skol .. :o)
pred 2-3 rokmi som to ako samouk skúšal, mal som učebnicu...
po čase som si povedal, že písmo nemusím vedieť. Tak som sa učil gramatiku aby som chápal ako to v tom jazyku chodí a popri tom som sa učil celé frázy a slovnú zásobu. Ale sekol som s tým a teraz som rád keď v nejakej japonskej pesničke sem-tam započujem nejaké slovo, ktoré poznám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
po čase som si povedal, že písmo nemusím vedieť. Tak som sa učil gramatiku aby som chápal ako to v tom jazyku chodí a popri tom som sa učil celé frázy a slovnú zásobu. Ale sekol som s tým a teraz som rád keď v nejakej japonskej pesničke sem-tam započujem nejaké slovo, ktoré poznám.