Dneska ráno som len tak čítal spolužiačkin časopis Epochu a dočítal som sa že pri takom to množstve Ip nie je zvládnuteľne aby boli stale pridelované nové a nové a kedže sa už minaju podla Svetovej organizacie ktora prelozdeluje Ip adresy mali by dojst na
Hmmmmmm podľa mňa hovadina internet by nemal padnúť ono by sa to vyriešilo PC technológie idu vždy veľkým krokom vpred a internet taktiež ak je ten článok pravdivý riešenie sa nájde čoskoro ale podľa man sa niet čoho obávať oni to maju dobre zariadene a niesu taký tupý aby nepredpokladaly taký problém asi
nepadne.. mamin frajer je desny, stale na mna sype taketo novinky, a este niekedy v lete vravel, ze budu proste o dost viac miestne IPcky nez teraz atd... proste to nepadne
bez internetu nie ale v tych ipeckach nieje problem proste pride novy protokol podla ktorehos a bude pridelovat pridaju k Ipeckam jedno cislo a ich pocet sa znovu znasobi ... to je v pohodke
@Vladino567 pomohlo by ti to "život bez netu si viem predstavit do teraz som to prezi prezil bi som znova aspon bi som sa viacej ucil a chodil von" by je odvodené od slova byť nie ? tak prečo tam pišeš i ?
ip v6 som videl aj vo win7 a na linuxoch s tym tiez nebude problem, ale vo vacsine pripadov to nezalezi od systemoch v pc ma niekto z vas napojeny net s verejnou ip priamo na sietovku ? spravia sa nove firmware pre routre a bude
V prvom rade pomyslite na to, ze tato sfera toci velke peniaze a od nich ako aj od nej je zavislych mnozstvo firiem a ludi. Takze by to bolo slusne zavazie k celosvetovej krize
ani nie.. ako vydrzat bez netu urcitu dobu to ano, v pohodicke.. ale niekedy sa da vyuzit na dost dolezite veci, a tak z toho pohladu nie.. kolko veci som uz stiahla etc. a inak by som nemala.. aj do skoly sa da a tak no.. proste neviem xD
je mi to jedno ak mam byt uprimna..vydrzala som be znetu ked som mala pokazeny komp, aj ked mi ho nasi zakazali, takze par mesiacov by ma naozaj nezabilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a ako hovoris IPv6 príjdu a vsetko vyriesia, no myslim ze sa aj upravia prehliadace servery atd, no to sa bude musiet spravit
hlavne ziadna panika
Net vypadne na pár týždnov, možno mesiacov a zase naskočí na daľšie desaťročia.
Takže žiadny život bez internetu.
ale aj tak to nebude trvať dlhšie, než pár týždňov....prerobí sa systém číslovania a bude. akoby sa čísla/kódy mohli len tak minúť.
ale bude to ťažké potom
život bez netu si viem predstavit do teraz som to prezi prezil bi som znova aspon bi som sa viacej ucil a chodil von