Mno, je mi jedno, akým štýlom jazdím, radšej mám western, moje zviera je celý život odchovávané na westerne a teraz jazdím rekreačne v anglickom sedle, s westernovou uzdou ale aj to sa dostanem na koňa tak raz za mesiac v priemere.
Na súťažiach som bola, na dvoch ródeách, asi pred 4 rokmi, 2 zlaté a 1 červená.... Holt, torpédo behať nikdy nezabudol
@mima97 no, nie som zrovna pri peniazoch, tak využívam prostriedky, ktoré sú dostupné. Sedlo mám požičané, uzdečku mám od nepamäti. Jo, som tak nejak jeho majiteľka..
Jazdím 10 rokov, máme 8 koní..a s toho jedného malíčkého poníka.. Berem to ako šport,ako záľubu..
Tak každým letom chodíme samozrejme na preteky..Každé druhé preteky sa zadarí..nedarilo sa vtedy keĎ som mala zaplatené vlasy alebo sa ma niekto pred tým dotýkal nechápem tomu.. je to podľa mňa len namýšlanie si..alemožno to niečo do seba má keďže to bolo vždy vtedy keď som tie vlasy mala zapletené.. Kebyže mám písať zážitky je to nadlho.. Ale jeden vám poviem.. Mala som chodiť na preteky na trénerovej kobyle(Moj starký) ale na tréningu pred pretekmi som padla.. Až tak že ma prišla zobrať sanitka..V sanitke mi dávali infuzie pretože mi začalo byť zle..mysleli si že mám aj otras mozgu ale nemala som,nemohla som pohnúť nohami..najhoršie čo stoho bolo že som videla akoto trénera mrzí..odviezli ma do nemocnice,prijali ma,dali ma na rengen..Výsledok? zmliaždené stehnové svaly, a vybehnuté jabĺčko doktor mi povedal aby som stým skončila pretože už som mala všetko polámané a pomliaždene..ale mne to nedalo a o 3 dni som jazdila..doteraz mám z toho následky..ale chodím na preteky z iným valachom..Na tú kobylku som nezanevrela a stále ju mám rada stále nanej jazdim či skáčem. Len sa viacej držím..a späť k nemocnici...musela som sa postaviť,a začať chodiť nešlo to.. tak som sa posadila obliekla som si rajtky topánky, tréner ma zobral, počkala som na starkú a išli sme domov.. A teraz si idem kúpiť novú kobylku..
western, ale idem (asi ) na anlgický štýl
keďže som anglický ešte neskúšala, tak neviem posúdiť :d
keď počítam pauzy 3 roky, bez pauzy 5 rokov od 6 rokov
fuha, zo začiatku to bolo rekreačne, ale postupom času, sa to zmenilo na šport
nie :/
zatiaľ nie, ale niekedy určite budem!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
.. anglický
anglický
skôr už nejazdím
chcela som viac ako len rekreačne, ale nevydalo
zatiaľ nie, ale raz budem/nie
nemám
Aký štýl sa ti zdá príjemnejší?
Ako dlho jazdíš?
Ako bereš jazdectvo?(ako šport, skôr
rekreačne...)
Vlastníš koňa/ vlastní niekto z tvojej
rodiny koňa?
Máš nejaké úspechy na súťažiach s
koňmi ?
stacilo napisat toto..
a kde by si chcela v tom pokracovat? u nas su tusim 3 jazdecke kluby..
A prosím už nerozoberajte aké je to dlhé,ak vás to trápi tak to preskočte
A čo je na tom ranči tak super ?
asi anglicky..
fuu, ako dlho? noo, dlho proste..
tak skor by som to vrala tak rekreacne, nez ako sport..
Nie/nie
nie.. Ani po tom netusim..
Aj aj by som chcela vyskúšať anglický štýl,ale bohužiaľ okolité farmy sú orientované na westernový štýl...
Hmm a prečo netúžiš po nejakých úspechoch na súťažiach ?
Aký štýl sa ti zdá príjemnejší? -//-
Ako dlho jazdíš? 5 rokov, odkedy som si sadla na koňa, ale momentálne mám pauzyu
Ako bereš jazdectvo?(ako šport, skôr rekreačne...) rekreačne ako súčasť môjho životného štýlu
Vlastníš koňa/ vlastní niekto z tvojej rodiny koňa? krstný mal 9, už nemá, ja som mala 1, tiež už nemám (zdravím ťa hore, Blizzard )
Máš nejaké úspechy na súťažiach s koňmi ? nemám, nebola som
Western
Skoro dva roky
Rekreačne, ako útek od všetkých problémov Ale momentálne na to nemám toľko času..
Dedko mal závodné kone a vďaka tomu som vlastne začala jazdiť
Odmietla som chodiť na súťaže, nebaví ma to. Radšej si zoberiem koňa a idem s ním do lesa, je to niečo úžasné
Na súťažiach som bola, na dvoch ródeách, asi pred 4 rokmi, 2 zlaté a 1 červená.... Holt, torpédo behať nikdy nezabudol
Zaujímavá kombinácia Westernová uzda a anglické sedlo
Takže máš vlastného koňa ?
western
10rokov
kedysi ako šport dnes už len rekreačne
mám moju malú papulku Hawannah
asi tak nejak
Chápem
Aj ja by som si chcela kúpiť koňa,niekedy v budúcnosti.Dobre viem ,čo starostlivosť o koňa obnáša,a že to nie je iba o " vetre vo vlasoch"...
tak si rozmysli potom poriadne, až na to raz príde, či je to dobrá voľba
Anglický
Jazdím 10 rokov, máme 8 koní..a s toho jedného malíčkého poníka.. Berem to ako šport,ako záľubu..
Tak každým letom chodíme samozrejme na preteky..Každé druhé preteky sa zadarí..nedarilo sa vtedy keĎ som mala zaplatené vlasy alebo sa ma niekto pred tým dotýkal nechápem tomu.. je to podľa mňa len namýšlanie si..alemožno to niečo do seba má keďže to bolo vždy vtedy keď som tie vlasy mala zapletené.. Kebyže mám písať zážitky je to nadlho.. Ale jeden vám poviem.. Mala som chodiť na preteky na trénerovej kobyle(Moj starký) ale na tréningu pred pretekmi som padla.. Až tak že ma prišla zobrať sanitka..V sanitke mi dávali infuzie pretože mi začalo byť zle..mysleli si že mám aj otras mozgu ale nemala som,nemohla som pohnúť nohami..najhoršie čo stoho bolo že som videla akoto trénera mrzí..odviezli ma do nemocnice,prijali ma,dali ma na rengen..Výsledok? zmliaždené stehnové svaly, a vybehnuté jabĺčko doktor mi povedal aby som stým skončila pretože už som mala všetko polámané a pomliaždene..ale mne to nedalo a o 3 dni som jazdila..doteraz mám z toho následky..ale chodím na preteky z iným valachom..Na tú kobylku som nezanevrela a stále ju mám rada stále nanej jazdim či skáčem. Len sa viacej držím..a späť k nemocnici...musela som sa postaviť,a začať chodiť nešlo to.. tak som sa posadila obliekla som si rajtky topánky, tréner ma zobral, počkala som na starkú a išli sme domov.. A teraz si idem kúpiť novú kobylku..
keďže som anglický ešte neskúšala, tak neviem posúdiť :d
keď počítam pauzy 3 roky, bez pauzy 5 rokov od 6 rokov
fuha, zo začiatku to bolo rekreačne, ale postupom času, sa to zmenilo na šport
nie :/
zatiaľ nie, ale niekedy určite budem!