rádchodím na bicykli iba tak sa previesť do lesa/hory (po nejakej tej ceste), vlastne ja nechodím často po asfalte.
Mám rád svoj bicykel, i keď mnohý mi hovoria že jaký šrot to je, ale je postupne zgenerálkovaný, vlastne oni i nevedia vymeniť ani posratú osku
@pyromaniak Mne to "rapčanie" vadilo na starom bajku /starý horský/ na ktorom som aj tak jazdil len po cestách/cyklocestičkách, takže pre túto sezónu som prešiel na "cestnú" favoritku
Neviem si vynachváliť. Jazdí to ticho, viem ísť rýchlejšie, dokonca sa vyrovnám aj autám. Taktiež budem upgradovať. Škoda, že sa tak potím, ináč by som na ňom jazdil všade
k otázke o cyklokuriéroch - obdivujem ich, jedného aj zbežne poznám tuto v Bratislave. 40-60km denne je o hubu, navyše ešte jazdí na fixke... Služby by som asi nevyužil, nemám čo také posielať v rámci mesta
@pacesetter to ešte celkom dobre, 40-60 km denne, ja keď sa idem povoziť tak takých 30km za hodinku - hodinku a pol som doma. Teraz po mature, plánujem väčšie dlhšie trasy
Bratislava ešte malé mesto na cyklo-poslíčkov, čo je škoda, to by som rád skúsil
Jazdím rekreačne, lahký terén a cyklotrasy.
Niekto, kto by šiel na bike -> Bratislava a okolie? (záhorie) ...zbehol by som aj do Rakúska, tam majú parádne cyklotrasy.
mam crossovy, nic extra, ale staci mi ...
chodievam casto aj na dlhe trate do 100km+- ...
inak casto, naposledy vcera za spoluziakmi v mlynskej a dostal som defekt (dost velky trn som vytiahol z plasta, ), uz som to opravil...
@pacesetter poznam byvaleho cyklokuriera z BA (svihaj suhaj), jednu sezonu dal 15.000 km (profesionalni cestni cyklisti najazdia za sezonu 30.000 km - treningy aj preteky spolu).
ja som rad ked dam za rok 6.000 km od Noveho roka mam na konte 1500, musim cez leto zamakat. cez prazdniny nemam problem davat 100 km kazdy den
@igorv co sa tyka vyuzivania ich sluzieb, tak asi nie, pre mna je to drahe, nikdy som nepotreboval nic surne poslat vramci mesta a zaplatit za to 5-10€. skor to vyuzivaju firmy vramci corporate social responsibility ci PR
@jozotraktorista Nemám už a zároveň ešte tachometer, na bajku, používam len appky na mobile a zabúdam to ukladať, takže neviem koľko mám túto sezónu, ale 500km by som už mohol mať, som nemal veľa času zo zdravotných dôvodov a kvôli škole, ale po mature (v piatok) plánujem chodiť veľa a často (pred ďalšou marodkou)
@th0mas inac ten, kto chce robit messengera, musi byt totalny blazon do cyklistiky, inac tu kazdodennu namahu nevydrzis. nestihal by si regenerovat ak nie si zvyknuty. okrem ineho je ta robota pomerne slabo platena a dost nebezpecna.
zaujimave su dokumenty z NYC, tam tito messengeri prekvitali koncom 90tych rokov. ale vraj islo statisticky o najnebezpecnejsi job v celom meste tolko sa ich tam pozabijalo
@jozotraktorista Nečudujem sa vzhľadom na to, ako sa správajú vodiči a chodci k cyklistom. V takom Prešove (90 000) to je občas o držku. Neviem si to predstaviť v niekoľkomilionovm meste, kde su zapchy nonstop
haha, tam to nie je ani tak o spravani k cyklistom, ale skor o tom ako ti messengeri jazdia. neviem ci si niekedy videl ako sa preplietaju pomedzi auta, priechody pre chodcov, jazdia na cervene, do protismeru atd. len aby mali zasielku co najskor dorucenu a stihli za den zarobit viac (su plateni podla poctu kusov)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Mám rád svoj bicykel, i keď mnohý mi hovoria že jaký šrot to je, ale je postupne zgenerálkovaný, vlastne oni i nevedia vymeniť ani posratú osku
idem potichu ako winettú
Neviem si vynachváliť. Jazdí to ticho, viem ísť rýchlejšie, dokonca sa vyrovnám aj autám. Taktiež budem upgradovať. Škoda, že sa tak potím, ináč by som na ňom jazdil všade
@pacesetter to ešte celkom dobre, 40-60 km denne, ja keď sa idem povoziť tak takých 30km za hodinku - hodinku a pol som doma. Teraz po mature, plánujem väčšie dlhšie trasy
Bratislava ešte malé mesto na cyklo-poslíčkov, čo je škoda, to by som rád skúsil
inak ne lebo mám nohy
Niekto, kto by šiel na bike -> Bratislava a okolie? (záhorie) ...zbehol by som aj do Rakúska, tam majú parádne cyklotrasy.
chodievam casto aj na dlhe trate do 100km+- ...
inak casto, naposledy vcera za spoluziakmi v mlynskej a dostal som defekt (dost velky trn som vytiahol z plasta, ), uz som to opravil...
ja som rad ked dam za rok 6.000 km od Noveho roka mam na konte 1500, musim cez leto zamakat. cez prazdniny nemam problem davat 100 km kazdy den
Len som pozeral dokument z Brusela