Chcela by som ísť na anglické gymnázium v BB ale už som deviatačka lebo v osmičke som nestihla prímačky... myslíte že sa mi to oplatí alebo mám ísť na obyč. gympel? Alebo máte niekto skúsenosti s jazykovou školou?
ja chodim na anglické do BŠ a fakt si myslím že ak ťa to zaujíma mala by si ísť je to fakt úžasná škola ja už by som na normálny gympel nešla. dokopy máme v triede asi 5 deviatakov a im to absolútne neprekáža takže..podľa mňa sa to vyplatí síce dosť veľa ľudí aj odchádza (pre niekoho je to ťažšie, pre iného nie) ale je to všetko o tom ako pristupuješ k učeniu... tak neváhaj
V BB je anglický gympel? Prečo som o ňom ešte nepočula...
Anyway, podľa mňa je anglické gymnázium zbytočné. Ak ťa angličtina baví, tak to, čo dostaneš na všeobecnom gympli + samoštúdium (tým myslím čítanie anglických kníh a pozeranie filmov v AnJ ) ti úplne stačí aj na ďalšie štúdium na výške.
@bambinoo skús si vybrať podľa toho, čo by si chcela ísť študovať na vš, teda ak chceš ísť lebo inak nad gymplom či už jazykovým alebo normlánym ani neuvažuj. Ak by si chcela študovať tie jazyky, tak radšej by som si vybrala ten jazykový aj keď, ja som na gympli už 6. rok a tiež plánujem študovať jazyky a je tam tiež veľmi dobrá príprava aj keď chodím aj súkromne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
pokial na to samozrejme ma , mas v plane ist nejako do zahranicia alebo tak, lebo ak nie, neviem, naco by ti bola
ja chodim na anglicke do BA ale hm...cojaviem
podla mna je akykolvek gympel picovina pokial uz teraz nevies ze chces byt doktorka
a potom otazka ze kde budes studovat vs... lebo ak na slovensku sa ti to podla mna ani neoplati sa tam tolko zadrbavat lebo to aj tak zabudnes
teda bavime sa o bilingvalnych dufam...
Anyway, podľa mňa je anglické gymnázium zbytočné. Ak ťa angličtina baví, tak to, čo dostaneš na všeobecnom gympli + samoštúdium (tým myslím čítanie anglických kníh a pozeranie filmov v AnJ ) ti úplne stačí aj na ďalšie štúdium na výške.