Ahojte, kedze sa velmi potrebujem zlepsit vo francuzstine, na druhy rok, teda v lete 2014 by som velmi chcela ist na jazykovy kurz do Francuzska najlepsie na cele 2 prazdninove mesiace..Mam na to nasporene peniaze takze s tym nebude problem, ale neviete m
ja som si hladala vsetko sama ked som isla na kurz do anglicka len za pomoci internetu a nebol problem. hlavne je si poriadne pozerat referencie a take veci.
hej to sa lahko hovori, ale velmi tazko zhana..takto som bola tento rok a po 2 tyzdnoch som musela prist naspat domov a to som mala krasne vsetko dopredu vybavene ..takze uz to nebudem riskovat, musim sa naucit dobre jazyk tak si to radsej zaplatim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
hej to sa lahko hovori, ale velmi tazko zhana..takto som bola tento rok a po 2 tyzdnoch som musela prist naspat domov a to som mala krasne vsetko dopredu vybavene ..takze uz to nebudem riskovat, musim sa naucit dobre jazyk tak si to radsej zaplatim