vekové rozdiely väčšinou vadia len okoliu, danej dvojici nie ... irónia, však? ale je to tak... okolie má aspoň o čom diskutovať a o čom si pošuškávať.....
a odpoveď na otázku... nie je to veľa za predpokladu, že v tom vzťahu je všetko dôležité čo má byť... - vek v tom nehrá žiadnu rolu
mala som vacsi rozdiel v nizsom veku a drzalo to dlllho dlho. ale to nebol zdravy vztah aky ma byt medzi dvoma rovnocennymi partnermi, tak vlastne ani neviem ci to mozno povazovat za nieco na co mam byt hrda...a vzdy to zavisi od konkretnych osob co su v tom vztahu a ich vyspelosti.
Podla je tonajlepsie tak ako to dvom ludom vzajomne vyhovuje a tiez neviem dokial to neskusim. Ale mne to pride take divne zeby som chodila pomaly s tridsiatnikom. Chcem aby prezival asi nieco podobne ako ja a nie aby ma chapal len z toho pohladu: ved aj ja som si prezil, viem ake to je...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
ale veľa ľudí hovorí, že je milión dôležitejších vecí, než vekový rozdiel...
21 a 14 určite nie
kazdopadne, ak ti na nom zalezi, neries otazku veku na nete, my nepozname ani jedneho z vas, tak nenechaj tvoj nazor zavisiet od cudzincov
a tiež spolu boli dosť dlho (nedávno sa ale rozišli)
najlepšie na tom bolo to, že bol len o málo starší ako jej deti
a odpoveď na otázku... nie je to veľa za predpokladu, že v tom vzťahu je všetko dôležité čo má byť... - vek v tom nehrá žiadnu rolu