@dokonalygentleman mily priatelu, ospravedlnujem sa za tuto hrubu chybu, ktora sa nebude opakovat. Bohuzial som si neuvedomil, ze uverejnujem animovany obrazok zo zbierky fotiek vysokopostavenych anglickych gentlemenov, kde sa nachadza Vasa osoba. Pripadne flasa dobrej irish whiskey s 18-rocnym zrenim v dubovych sudoch napravi tuto kardinalnu chybu?
@matwejo jednoznačne, drahý priateľu! Netrápte sa tým, neprekáža mi to natoľko, aby som na Vás zanevrel. Nemôžete predsa zato, že tento môj emotívny odchod bol nasnímaný. Hmmm, írskou whiskey ale rozhodne nepohrdnem, bude mi cťou.
@antifunebracka jáj, tie dva konkrétne ktoré boli absolútne nechutné a absolútne bez pointy? hej, no, tam som mal nejaký veľmi konkrétny dôvod ktorý som dotyčnému aj oznámil, ale už si nepamätám čo to bolo.
@midnight jaj cize sa mozu mazat uz aj blogy nechutne a bez pointy? nejako som si to nevsimol v ziadnych podmienkach. ale fajn, tym padom vymaz polku blogov, co tu kedy boli.
a este by ma zaujimalo, kto urcuje co je nechutne a co nema pointu
@midnight nepamatam sa na ten "konkretny dovod" a kedze ani ty nie, o jeho existencii mozeme polemizovat, mehehe. a tiez si myslim, ze "nechutne a bez pointy" je subjektivny nazor admina (t.j. teba, ako uz vsetci vieme), a pokial povazujes za predmetne mazat blogy na zaklade tvojich subjektivnych dojmov, nejako inteligentne si to sformuluj do tych zlatych pravidiel pisania blogov a budem drzat hubu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
myslíš túto?
a zmizla tam, kde zmizne aj tato za chvilu.
ale tiez sa mi nepaci, ze sa tu svojvolne mazu blogy a diskusie podla gusta 1 cloveka
"ale tiez sa mi nepaci, ze sa tu svojvolne mazu blogy a diskusie podla gusta 1 cloveka"
to je dobre, lebo to tu ani nikto nerobí
a este by ma zaujimalo, kto urcuje co je nechutne a co nema pointu