no podla mna co sa tyka hereckeho vykonu tak urcite.....neviem ci je taka aj herecka, alebo to tak ma hrat....ale agata je hlupa, snazi sa to zahrat tak ze je mudra, ale je trapna no....
podla mna je ta viki najslabsia herecka zo vsetkych tam..ked nepocitam tych zasranov dvoch a toho ivankinho manzela..nevem jak sa vola..ju si pamätam bo taku svinu zahrat...to je dobreee
Ale neni, nahodou je tam celkom zlata...ako inu herecku si tam miesto nej neviem predstavit a milan je strasne podareny... ale ta ivanka, no ta tez nema chybu
ráková by mohla odstrániť rečové chyby, lebo ked pocujem idem sa oTsťahovať, ide ma rozhodiť..seriál je to lepší ako trapas priateľky či normálna rodinka..ale necháopem, čo za chlapa by pri švehlovej dokázal žiť..a btw, chápem, že aby ľudia, rozumeli, hovoria po slovensky, ale keď už má agáta madarské meno, nemala by tam sem-tam zamontovať pri reči s rodičmi aj niečo po ma´darsky? v susedoch sa to osvedčilo..no nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
podla mna je ta viki najslabsia herecka zo vsetkych tam..ked nepocitam tych zasranov dvoch a toho ivankinho manzela..nevem jak sa vola..ju si pamätam bo taku svinu zahrat...to je dobreee
to nemozu nieco normalne tocit?
take telenovely ...stale to iste sa omiela..
laska nevera oo aaa