Facebook je vyhodny v tom ze clovek je v podstate v obraze.... vsetko mozne sa tam rozobera (co som videl nie som tam zaregistrovany) ALE nevytvara nove kolektivy len ulahcuje komunikaciu medzi tymi ktore uz existuju. Naopak birdz je podstatne lepsi vo funkcii spajania ludi a najdenia si novych kamosov, v 100 diskusiach vo fore ci v desiatkach blogov, ktore za den pribudnu si mozeme najst ludi ktori nam sedia, ktori uvazuju na priblizne rovnakej vlne ako my a dat sa s nimi do reci. Vzniklo tu uz nejedno priatelstvo a vdaka birdz stretkam tu je slovo kolektiv naozaj opodstatnene....
A pre jednu malu chybicku zachovania osobnych udajov som si tu nasiel isteho kamarata a som velmi rad ze ho mam takze pre mna je birdz number one A neprehanam ked poviem ze Tomas je pre mna nieco ako idol diplomatickeho zmyslania v spojeni s nekonecnou trpezlivostou a cielom spravit nieco dobre...
Iste nie je to realny svet, ale dalo by sa povedat, ze birdz je pre vela ludi sucastou realneho sveta.
Ja Facebook veľmi nemusím, mám o tom aj blog. Proste nevidím na ňom žiadne pozitívum okrem toho, že tam človek môže najísť dávnych známych.
Hry, testy a podobne ma veľmi nelákajú a tiež nemám potrebu aby si ma pridala za svojich kamarátov napríklad ľudí z tade kde žijem a tí vedeli o každom mojom kroku, pričom ich poznám len podľa mena a chcem mať od nich pokoj.
To sa mi hlavne nepáči, že si tam naozaj každí pridáva za priateľa každého, hoci sa ani poriadne nepoznajú.
no, ja viac používam facebook, keďže tam mám kontakt na ľudí, s ktorými sa často stretávam, mám takú svoju sieť a má to pre mňa väčší význam....ale nepovedala by som, že je lepší....nedá sa to porovnať
ak dneska tu aspoň 5-krát nebola diskusia alebo anketa o facebooku tak ani raz ....a k téme: po dlhom presviedčaní kamarátky som sa tam regla ale nejak som tým facebookom nebola očarená ako ľudia z okolia takže radšej chodím sem než tam..vlastne v podstate tam skoro nechodím :p
neznášam tieto ankety to je ako pýtať sa či je grilované kura lepšie ako coca-cola, poviete si, že grilované kura a coca cola sa nedajú porovnávať, resp. dajú asi tak ako birdz a facebook. majú spoločné toho veľmi málo, lebo sú to dve odlišné veci na uspokojovanie odlišných potrieb, každé je na dačo iné a každému sa páči niečo iné.
birdz a facebook majú spoločné toľko ako grilované kura a coca-cola (obe sa dávajú do úst, obe sa dajú kúpiť, a obe si mohol mať dnes na obed)
mnoo ja som na FB zaregistrovana a aj som tam chodila ale po mesiaci ma to preslo a casto mi aj haproval a birdz nikdy takze uz len to ma u mna velke plusko takze si pis ze BIRDZ!!=D=D
@tomas , ale môžeš subjektívne posúdiť, či máš radšej kura alebo colu u mňa je to BIRDZ, i keď s narastajúcim počtom užívateľov, kt. osobne poznám (12!!) sa mi prestáva pozdávať
Tomas to dobre vysvetlil. Ale aj tak som hlasoval za Facebook, pretoze si ho pamatam este z cias ked o nom vedelo 5 slovakov, neboli tam dementne kvizy a skupiny a malo to uroven...
Súhlas s @Narazuvzdornaa Porovnať sa to síce asi nedá, ale nikto to porovnávať nemusí, autorovi pravdepodobne stačí, keď tu napíšete, čo z toho máte radšej, kam radšej chodíte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
A pre jednu malu chybicku zachovania osobnych udajov som si tu nasiel isteho kamarata a som velmi rad ze ho mam takze pre mna je birdz number one A neprehanam ked poviem ze Tomas je pre mna nieco ako idol diplomatickeho zmyslania v spojeni s nekonecnou trpezlivostou a cielom spravit nieco dobre...
Iste nie je to realny svet, ale dalo by sa povedat, ze birdz je pre vela ludi sucastou realneho sveta.
hodil by sa filter na miliiioooonkraat opakovane ankety>.
Hry, testy a podobne ma veľmi nelákajú a tiež nemám potrebu aby si ma pridala za svojich kamarátov napríklad ľudí z tade kde žijem a tí vedeli o každom mojom kroku, pričom ich poznám len podľa mena a chcem mať od nich pokoj.
To sa mi hlavne nepáči, že si tam naozaj každí pridáva za priateľa každého, hoci sa ani poriadne nepoznajú.
birdz a facebook majú spoločné toľko ako grilované kura a coca-cola (obe sa dávajú do úst, obe sa dajú kúpiť, a obe si mohol mať dnes na obed)
Zapalkova skatulka, alebo skatulkova zapalka?