Stalo sa vám už, že sa vám páčil nejaký chlapec a potom ste na to prišli že je hrozný..neskutočne horzný sedliak? D Dilema mojej kamarátky Povedzte že v tom nie je sama pls
to je bežné a stáva sa. nie vždy niekto, kto pôsobí na prvý pohľad skvelo, je skvelým človekomi... odpusť mi, že mám vyjadrovanie ako zvieratko, ktoré mám v profile
to je tak ked si naivne slecinky vyberaju chlapcov podla vzhladu ale ved, kazdy ma ine priority vo vztahu, co natom ze je jebnuty ako motyka, hlavne ze je pekny, no nie ? ^_^
Prepáč ale to má za to že sa pozerá na vzhľad a nie na charakter, je to svojím spôsobom bezcitné. Škoda že málo ľudí sa pozerá na charakter toho druhého. Podľa mňa práve tý pekný bývajú zlý lebo si o sebe myslia aký sú dokonalý tak im nerobí problém niekomu psychicky ublížiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
taky co by chodil v roztrhanych teplakoch a valal sa v blate s prasatami sa mi fakt este nepacil. a asi ani nebude