zdržujem sa hlasovania lebo je to každého osobná vec ale ja by som nikdy nič nechcel mať so spolužiačkou a dokonca ani s prípadnou kolegyňou v práci.. jednak rozptýlenie a jednak ak by nastal potenciálny rozchod, tak by mi bolo z tej ženskej asi na vracanie a ďalšia vec... všetkého veľa škodí a byť nonstop s jedným človekom o to viac
Určite to nieje čudné,ale je to určitý druh "záväzku",pretože keď príde rozchod a neskončia to tí ľudia v dobrom,výdavať sa potom každý deň,príp. vidieť ako si ex
našiel/šla náhradu.No ehm.
A zas keby to aj fungovalo,nemala by som chuť byť s ním dennodenne,či sme pohádaní bo udobrení.
nie vôbec to nie čudné..ja chodím so spolužiackou a uz sme spolu treti rok a je to uazsne najhorsie co by sa mohlo stat je to ze by to spoluziaci nezobrali dobre .ale ked ju milujes nie je co riesit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
našiel/šla náhradu.No ehm.
A zas keby to aj fungovalo,nemala by som chuť byť s ním dennodenne,či sme pohádaní bo udobrení.