Viem ze pre viacero ludi mozno neexistuje nic divnejsie...
Ale co ked je to zivotny styl? Clovek sa vtedy citi slobodne atd? Strpeli by ste napr. posed, ci uz aj s vinkom alebo tak a jeden clovek by bol nahy pri vas? Trapilo by vas to len prve minuty ale
Tak najprv som skoro napísal že som dosť tolerantní v domnení, že vlastne som dáky dobrák čo by niekomu robil láskavosť že by ho trpel, ale vlastne ide len o to že mi až tak nejebe aby som nevedel prijať nahotu ako niečo prirodzené a nesexuálne.
Keď som prvý krát prišiel na rainbow gathering a uvidel tam nahého človeka, ťukol som do ženy s tým, že "Aha ten je holý! hahaha" a keď som si v jej vyvrátených očiach prečítal akého som práve zo seba spravil neuveritelného kokota, tak nejak mi odvtedy hneď doplo, že sa pozastavujem nad niečím nad čím by sa normálny človek vlastne vôbec pozastavovať nemal.
Takže nemal by som problém byť s tebou nahým ale asi by som sa stále správal neohrabane v tvojej prítmnosti, keďže som nemal nejak zvlášť príleźitosť si na podobnú spoločnosť a nejaké rozsiahlejšie komunikovanie s ňou zvyknúť.
Určite by som to zvládol. Ale nezoznamujem sa na základe tohto parametra (nie je pre mňa natoľko podstatný, i keď ozaj rád naturizmus, nudizmus, etc. za vhodných okolností a podmienok).
v pohode. mám pri tom síce rozpaky, ale tie sú moje, že proste kam s pohľadom, lebo oblečenému aj keď zablúdiš na telo tak normálka, ale nahému... chápeš. ale na to by som asi povyzvedal že ako to nudisticky orientovaní ľudia vnímajú
ale inak nemám problém, aj mne je to príjemné presne že pocit slobody, a svojim spôsobom ešte príjemnejšie ak to môže byť v prítomnosti niekoho pred kým s tým nemám problém a kto s tým nemá problém.
mne by to nevadilo a mohla by som sa aspon vyzlect tiez ! chodievala som sa kupat na jazero miesto kupalisk len za to ze tam nebolo tolko ludi a mohla som sa proste vyzliezt a bol to super pocit aj ked som sama damo tak chodim... casto ked idem von chodim bez spodneho pradla aspon je to super pocit
Kedze vacsina ludi ma nazor ako @6 , asi by ludia za to i upalovali. Tiez som mala vselijake nazory, ale nastastie som si uvedomila, ze nahe telo je proste prirodzena vec a odmietat to by bolo odmietanie sameho seba v podstate
nahota je prirodzená a nič zlé na nej nie je. nemal by som s tým žiadny problém, len by som si asi musel zvyknúť. ale fakt by mi ani nenapadlo pre toto niekoho odsudzovať alebo považovať jeho štýl (ne)obliekania za podradnejší ako môj...
Pravidelne chodim s kamosmi do wellnessu a po saunovom svete samozrejme behame hore dole bez. Nerobi mi to problem, ale lepsie sa citim s nahymi zenami. Mat vo vyhlade skaredy penis nie je nic pre mna (ale v zasade mi to az tak moc neprekaza).
Inak ja som vzdy vo vztahu chcel travit spolocny cas doma nahy, pride mi to prirodzenejsie, ale akosi sa to nikdy nestretlo s pochopenim...
@pepino999 hej, aj u priatela napr zastreme si zaluzie a behame nahy (ok on byva obleceny) ale proste je to tak nejak pre mna prirodzenejsie a uvolnenejsie a fajin a cely vikend prenahnime na byte a je nam hej
@pepino999 tak ja to nerobim kvoli nemu obcas schvalne mu tu prdelku vycapim ale robim to lebo mi je to velmi pohodlne ked mozem byt naha a je to asi jedine miesto kde normalne mozem tak stale chodit a nikomu to nepride divne
@padlyanjel nepride ti, ze si trochu protirecis, ked pod fotkou baby v kratkych satach sa pohorsujes a tu pises ze ani nenosis spodne praldo pripadne chces chodit naha ? ....
@kittyboo neviem mam pocit ze na tvoju reakciu asi nemam ani radsej reagovat lebo nevidim suvis s tym ze ja chodim pred priatelom naha a nenosim spodne pradlo a tym ze sa niekto oblieka lacno ako kurva... dava to nejaky zmysel ?
@kittyboo beries vsetko takto extremisticky ? btw. ja som vravela o lacnosti nie ani tak kratkosti lebo by som si srala do huby ked budem v lete nosit kratase ale ten pocit ked ta nic nestahuje ziadne spodne pradlo je na nezaplatenie najprv som to robila len malo cez leto ked bolo strasne horuco ale tak som si na to zvykla ze nenosim uz skoro vobec a vrelo odporucam kazdemu sa od toho oslobodit
@kittyboo jaj no tak to veru nie ! este by zafukalo a bol by vysiel bobor na svetlo sveta nejaky hejter co ta sleduje by to zachytil na fotke a uz by to kolovalo ciiiiica
no zas ja som tiez na tom tak, ze plavanie v mori alebo jazero a pod. to je nieco fakt ze free a sloboda a nic sexualne...
spanok odporucam tiez, a ked uz nie nahy, tak bosy citit travicku maku na luke, tak to je tiez nieco tak jednoduche ale pekne...
sediet s (ne)nudistami by mi bolo divne.. len som sa pytal lebo som cakal ze kazdy povie-- nie nie to je uchylne, fuj uchyl, nikdy.. a pod
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale nepraktikujem to, necítila by som sa veľmi príjemne v spoločnosti cudzej nahej osoby.
Keď som prvý krát prišiel na rainbow gathering a uvidel tam nahého človeka, ťukol som do ženy s tým, že "Aha ten je holý! hahaha" a keď som si v jej vyvrátených očiach prečítal akého som práve zo seba spravil neuveritelného kokota, tak nejak mi odvtedy hneď doplo, že sa pozastavujem nad niečím nad čím by sa normálny človek vlastne vôbec pozastavovať nemal.
Takže nemal by som problém byť s tebou nahým ale asi by som sa stále správal neohrabane v tvojej prítmnosti, keďže som nemal nejak zvlášť príleźitosť si na podobnú spoločnosť a nejaké rozsiahlejšie komunikovanie s ňou zvyknúť.
ale inak nemám problém, aj mne je to príjemné presne že pocit slobody, a svojim spôsobom ešte príjemnejšie ak to môže byť v prítomnosti niekoho pred kým s tým nemám problém a kto s tým nemá problém.
(klamem aj teraz som, ha!)
Inak ja som vzdy vo vztahu chcel travit spolocny cas doma nahy, pride mi to prirodzenejsie, ale akosi sa to nikdy nestretlo s pochopenim...
@mayben az sa ti z huby prasi teraz
to bolo iné! z donútenia!
a nerobilo mi to radosť!
...
spanok odporucam tiez, a ked uz nie nahy, tak bosy citit travicku maku na luke, tak to je tiez nieco tak jednoduche ale pekne...
sediet s (ne)nudistami by mi bolo divne.. len som sa pytal lebo som cakal ze kazdy povie-- nie nie to je uchylne, fuj uchyl, nikdy.. a pod