definitívne sa to nemá miešať, rovnako ako sa whisky nemá piť s ľadom. fuj, to je pre ľudí, čo sa chcú len najebať a nevedia si vychutnať chuť alkoholu. dať do whisky ľad je to isté ako dať vychladiť červené víno. barbarstvo na entú.
ako ktoru, tie kukuricne, povacsinou americke bourbon style "whiskey" ako Jack Daniels ci Jim Beam su v pohode, ale keby som mal nejaku 30 rocnu skotsku single malt, tak tu colu by som radsej vynechal.
Inac v Skotsku vo whisky baroch byvaju na barovych pultoch krcahy s vodou, kedze voda uvolni viac chuti.
@n0win0u no vidíš. ja si zasa vychutnávam alkohol a ako vedľajší účinok sa z toho opijem. a keďže whisky je fakt dobrá a nie je lacná, tak neviem, prečo by som ju mala takto domrdať
@grietusha sorry, ja neviem ako sa to ma pit, ale pit to v beznom bare z police teple jak stanky mi moc vhodne nepride. Fakt si myslim, ze je vacsi pozitok pit whisky s ladom...aspon pre mna urcite
Nepocuvaj ich, trpia oziarenim mozgu z TV, ale s kolou by som nemiesal, skor s tonikom. Wisky ma dost silnu a prenikavu chut a je lepsie ju zo zaciatku riedit kym si nan zvyknes.
určite nie je hriech miešať whiskey s colou, najmä ženám to chutí a keď je alkohol lacnejší, nevidím problém. ak je to ale drahá, napr. pravá írska whiskey (ako tieto » www.svetnapojov.sk/154-irska-whisk... ) určite nemiešať, takú treba cuckať len tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Inac v Skotsku vo whisky baroch byvaju na barovych pultoch krcahy s vodou, kedze voda uvolni viac chuti.
a whisky s ľadom som tiež nepil