"Chlapci sú svine radšej budem lesba" hovoria dievčatá.. Ale podla mňa to nič nevyrieši lebo keď si homosexuál máš rovnaké problémy...ale líšia sa v tom že to neriešiš s opačným pohlavím ale tým istým. Možno to je v tom dobré že rovnaké pohlavia rozmýšľ
hmm malo by ich byt menej, ale mnohi, kto su bi, alebo napr. lesicky si to nepriznaju
a potom, mas pravdu problemy su tam podla mna ak nie rovnake, tak dost podobne ako v hetero vztahoch
AKOZE TO SA NEDA VYBRAT SI! mas to v sebe, co chces a co ta pritahuje, ale toto je tak debilna blba otazka s este blbsim uvodom, ze som az fascinovana, kam az blbost moze zajst.. (to hlavne k tomu uvodu ankety)
k zvysku: opat blbost nad blbosti, vztah dvoch ludi sa nijako nelisi podla roznej kombinacie pohlavi..
to je len taka fraza zo serialov, svine nie su aj chalani, ale aj holky, takze ak je dievca lezba, tak jej dokaze ublizit aj jej partnerka... a myslim, ze takymto rozhodnutim sa len tak z niekoho lezba nestane
@18 ja som vecne nezainteresovana osoba, takze toto na mna neplati
len vidim ake afekty a intrigy dokazu zenske robit. chlapy si daju cez piču, idu na pivo a je pokoj...
kks to čo tu rozobetáte??? Aj tak na tom nezmeníš , si čo si ako si sa narodil. A problémy sú rovnaké. Jaj a nevem , no hetero je len preto lepšie dneska lebo veľa ludí - hlavne starší sa na homo pozerajú ako na niečo zlé , hnusné. Kks ja že už stredovek skončil!!! alebo sa mýlim???
@20 ani by som nepovedala... je vas vela povrchnych, kt. to iste riesia aj touto cestou, ale ak riesis nieco intenzivnejsie, nevys*ries sa na to len takto... urcite si tuto vetu nepovie holka po kazdej horsej situacii prezijej s chlapcom.. musi to byt nieco viac, ak to zoberie takto zasadne...
@23 teraz som myslel zeny proti zenam a chlapy proti chlapom. takze sa to nesnaz prekrucat ako sa ti hodi
nieje to nieco co ma teraz napadlo, alebo som to niekde cital. je to nieco co som pocul, videl, zazil, takze skoda reci...
Nesom proti homosexualite, ani nič tomu podobnému, ale stále si myslím, že je lepšie byť hetero.
Tož, ked si vezmete tak žena bez muža (alebo naopak), asi dlho nevydrží. Tiež mám občas na tie ženy nervy. Ale ked si to tak vezmete, ...Bez nich by tu bola nuda
čo sa týka riešenia peoblémov je to to isté,rovnaké problémy riešia obe pohlavia.
a čo sa týka predsudkov, či vlastnej rodiny je podla mňa lepšie byť heterosexuál, ale nenavyberieš si.
,,Asi budem lesba" Veta, ktorú používam častejšie ako pozdrav
a otázka, čo je lepšie (homo, hetero, bi) je poriadne stupídna
a kto je premnoženejší? neviem myslím, že viac je hetero a potom idú ostatní.
problémy riešime stále tie isté všetci. veď nejde o pohlavie, ide o city, situácie, problémy...
@holyknight to si povedal taku picovinu az ma rozbolela hlava... aky to ma suvis s orientaciou? to ze je niekto homosexual nezanmena ze jebe kedy chce. a mal by si uz daco s tym robit, lebo neje zdrave ked chlap nema dostatok sexu, potom sa bud vyvijaju uchylky, alebo sa rozdhodne pre karieru v cirkvi (sory som si spomeula na kamosa) a vseobecne maju luduia potom uvahy pritiahnute za vlasy (vlastna skusenost
@krevetka nic nieje lepsie. a ked si homosexual (nim sa musis narodit a nie si povies ze budes - dost dolezity detail) mas ovela viac problemov a dojebany zivot, aj vdaka takym deckam a stakymi prijebanymi uvahami jak ty. a zena ta musi pritahovat ked uz, a nei si poveies ze ta bdue pritahovat, a budes sa musiet ozrat aby si s nou daco vobec mala.
@holyknight ten výrok by mohol možno uraziť nejakú skupinu gayov, ale čosi pravdy na tom je, keďže dievča chalan len tak do postele nedostane, ale chalan chalana? fuf :-d sex na prvom rande? normálka, len tu je ten problém, v šírení HIV, hlavne pre kopu nezodpovedných magorov, ktorí myslia kokotom, a preto niekedy vzniká nenávisť voči homosexuálom, kurnik odbočil som, jednoducho by ma aj zaujímalo, že kto si užíva sex viac gayovia s mužmi alebo heteráci so ženami? :-d
nemyslim si, ze starsi ludia beru homosexualov s hnusom..skor take "tazko inteligetne" sestnastky povazuju za in byt alebo poznat niekoho, kto je bi alebo homo..
Tato diskusia nebola zalozena nie kvoli tomu ze sa rozhodujem..jeden dovod bol ale nebudem ho zverejnovat lebo dotycna osoba by to asi psychicky nezvládla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a potom, mas pravdu problemy su tam podla mna ak nie rovnake, tak dost podobne ako v hetero vztahoch
k zvysku: opat blbost nad blbosti, vztah dvoch ludi sa nijako nelisi podla roznej kombinacie pohlavi..
btw co sa znervoznujes? Predpokladam, ze by si to nesformulovala lepsie
len vidim ake afekty a intrigy dokazu zenske robit. chlapy si daju cez piču, idu na pivo a je pokoj...
nieje to nieco co ma teraz napadlo, alebo som to niekde cital. je to nieco co som pocul, videl, zazil, takze skoda reci...
Tož, ked si vezmete tak žena bez muža (alebo naopak), asi dlho nevydrží. Tiež mám občas na tie ženy nervy. Ale ked si to tak vezmete, ...Bez nich by tu bola nuda
a čo sa týka predsudkov, či vlastnej rodiny je podla mňa lepšie byť heterosexuál, ale nenavyberieš si.
a otázka, čo je lepšie (homo, hetero, bi) je poriadne stupídna
a kto je premnoženejší? neviem myslím, že viac je hetero a potom idú ostatní.
problémy riešime stále tie isté všetci. veď nejde o pohlavie, ide o city, situácie, problémy...
tak bude zo mňa masový alebo sériový vrah
Ja proti Homosexualom nic nemam mam ich praveze rada.Aj moja sesterka je lesbicka,ma super priatelku a je pritom uplne normalna.
A gayovia maju podobny mozog ako zeny takze necudo ze si s nimi rozumieme..
A LúBiM MoniKu NajViaC Na SveTe... Cmuuuk LT