Ja viem, že je to pre niekoho blbosť a nerieši niečo také, ale tak pýtam sa, že...
Stáva sa mi, že keď som na mužskú polovičku príliš milá, tak si myslí, že to preto, lebo chcem s nimi chodiť. Lenže ja neviem, ja som proste prirodzene milá a nikdy som sa
Alebo to môže byť jednoducho to, že nepoznajú ženy, ktoré sa rady rozprávajú ako ty. Ľudia sú veľakrát uzavretý do seba, zamračený... Tiež také poznám a pamätám si, že kým som to o nich nevedel tak tiež som bol náchylný myslieť si to, čo si opísala. Však mu to o sebe povedz a vec je vyriešená. Úprimnosť rieši veľa...
A ja som este aj strasne dotykov clovek, a kde sa s niekym bavim tak sa ho dotykam. A tak je to este horsie
A hlavne priatel to nema rad kde sa dotykam jeho kamaratov.
@nymerio324 - - - no inak, to je druhy extrem mysliet si aka/y som zboznovana/y. to je pravda, ale mne uz sa stalo, ze aj na rovinu mi povedali druhy ...
@fragile no to áno, ale horšie je, keď sa to zatiahne do extrému u niektorých, t.j. druhý začne posielať ľúbostné videa, písať, že je vo vzťahu na nete a iné blbosti bez ničoho, len hurá... konečne bol po rokoch niekto na mňa príjemný a dobre sa mi s ním písalo, žartovalo. Potom aj mňa to šokuje. Pritom nie som typ dievčaťa, že "hádže udičky a potom povie pa. A teší sa ako mu dala." Ja neviem. Ale mali tuto vyššie pravdu, že treba povedať na rovinu. Možno to vyrieši.
však ale to že on si mylsí že ho chceš neznamená že s ním musiš začať chodiť. však normalne ked začne niečo navrhovať alebo chcieť viac tak povedz že "haloo ale ja s tebou nič nechcem tak o čo ti ide?" toť vše
@nymerio324 Napr. musím sa ti s niečim priznať, toľko sme si písali a písali, až som sa zaľúbil. Mi takto raz napisal kamarat, kde sme si len pisali co a ako, obcas zavtipkovali.
Tiež som taký bol keď som bol mladší že sa na mňa dievča usmialo nejaké milé slovo a ja uplne šteňacia láska.. a teraz som ja preventívne k dievčatám ktoré sa mi nepáčia zlý lebo sám nechcem aby si pomysleli že ich akože "balím"..
nikdy som to tak nebral a nikdy to tak nebudem brat. Tiez sa snazim byt mily alebo pomoct, ak sa da, ale to neznamena nic ine... , keby niektorá pri tom ako som taky "normalny" a prejavila zaujem tak keby mi vyhovuje neni problem, ak nie nevidim nic divneho povedat nie....
nevidim dovod to riesit, staci povedat ze nema clovek zaujem a netreba riesit
@anjelik263
Buď ku všetkým aj naďalej milá, možno kúsok z toho preskočí aj na tých chalanov a potom keď aj oni budú milí k dievčatám, tak sa im možno konečne podarí si niekoho získať.
A kľudne im to aj povedz, že keď sa aj oni budú správať k ľuďom ako ty, tak aj o nich bude záujem :-S :letim: :tralala:
Aj tak sú všetky vzťahy len o ...
Communication.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale aj v posledných dňoch si všímam, že veľa ľudí si myslí že takto po nich niekto ide
A hlavne priatel to nema rad kde sa dotykam jeho kamaratov.
čo také ti povedali?
Proste ked sa rozpravam s ludmi tak sa ich dotykam
no o mne si zase niektorí ľudia mysleli že som mužská štetka, len preto že som bol milý k všetkým dievčatám
JJ musi mat pevne nervy pri mne.
nevidim dovod to riesit, staci povedat ze nema clovek zaujem a netreba riesit
Buď ku všetkým aj naďalej milá, možno kúsok z toho preskočí aj na tých chalanov a potom keď aj oni budú milí k dievčatám, tak sa im možno konečne podarí si niekoho získať.
A kľudne im to aj povedz, že keď sa aj oni budú správať k ľuďom ako ty, tak aj o nich bude záujem :-S :letim: :tralala:
Aj tak sú všetky vzťahy len o ...
Communication.
je tazke nebyt mila na niekoho, kto ti je strasne sympaticky. lenze sympaticke mi je aj zvieratko a nieje v tom nic sexy...
Neviem čo chceš vysvetliť , to sa vysvetliť nedá.