@alpynus si myslí, že moja tvorba je hodná uverejnenia v Zorničke maximálne, je tuctová a slová sú jednoduché a čo ja viem aké...skrátka, že všetky moje pocity a city čo dám na papier a sem sú na piču! Tak vás teda prosím,aby ste si porovnali moju tvorbu @spacecowboy a jeho @alpynus , prípadne niekoho iného a hlasovali v mojej ankete a ja vám sľúbim, že akokoľvek zle dopadne celá táto záležitosť, tak sa nezabijem A teraz hlasujte!!!
@4 apropo, áno, urazil som sa, priznávam, každá hlúposť sa ma dokáže dotknúť...a hlavne čo sa týka toho čo napíšem...mám v piči ked´ mi niekto nadáva do gayov, bisexuálov, okuliarnatých, ušatých, neviemčohoešte, ale kritika písania sa ma (až prehnane) dotkne najviac...
@7 osobne by som ako aplynus urcite nereagoval, ale ja naopak nedokazem pochopit prave toto spacecowboyove rozmazavanie udalosti, ktora sa nikdy nestala. lebo fakt nikto netvrdil, ze je jeho tvorba hodna uverejnenia v zornicke (naopak, ekvivalent tvrdil spacecowboy o alpynovej tvorbe). podla mna nie je celkom normalne, ak clovek nedokaze prijat kritiku a dokaze sa urazit kvoli hluposti natolko, ze potom este aj taketo ankety zaklada..
@tikalok určite Ti príde normálne, keď sa narodí niekto s Platónom v ruke, že?
Keď si mal 16 tvoje gro bola pokora? Lebo moja teda nie a s kritikou som mal problém a aj z časti mám. Hlavne ak je to niečo na čo som hrdý alebo na niečo co je mi príliš osobné.
A mám pocit, že vyrovať sa s kritikou sa učí viac ako 80% ľudí počas dospievania.
naahodou., zornicka vedie tam ti len tak nieco neuverejnia
a myslim si ze s ohladom na pisanie blogov je sprostost urciovat kto ako pise., nie je to realne nikde to neuverejnuju nie su to seriozne clanky poviedky alebo uz cokolvek cize pisat niekomu iii ty pises priserne mi pride traapne a sproste a debilne a mno., inteligencia hupaci konik a nizsie tolko k tomu a teraz idem mrknut tie blogy
Mas 16 a si chalan, tak uz len to ze sa venujes písaniu je pre mna obdivuhodne Apropo aj keby si písal akokoľvek perfektne, vždy sa nájde niekto kto to skritizuje a nájde tam nieco co mu bude prekážať. Ak ta baví písať pís urcite ďalej
neviem, co hodnotne mam vidiet na ankete, ktora sa tyka niekoho ega.. ak sa mam chut lutovat alebo vyvysovat, spravim si to na blogu, nezakladam smiesne ankety.. jedine, co nechapem je, ze ked si taky velky umelec, akym sa tu opisujes, hoci nepriamo, preco si nedokazal z pocitu vytvorit hodnotne dielo a zbytocne si ho vymrhal na anketu?
navyse nie si prvy ani posledny, co dostal koment, co ho vytocil alebo sa ho dotkol, to by sme tu mali ankiet..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
na to si urazene zareagoval, ze tvoja tvorba je urcite lepsia ako jeho, ktora by sa podla teba hodila do "tramtaricka pre deti predskolskeho veku".
tak neviem. preco si vymyslas?
Osobne príde divné na otázku:
- Čo sa Vám všeobecne páči na poézii?
Odpovedať:
- Tá tvoja je trapná.
Ak neberieme v úvahu, že hodnotí anonymný "dospelák" s mega slovnou zásobou 16 ročné dieťa, ktoré sa len snaží niečo napísať.
Od témy, provokačné a drzé.
Zasa ani @spacecowboy sa nezachoval najsprávnejšie, no nervy sú nervy.
To pochopím skôr.
Keď si mal 16 tvoje gro bola pokora? Lebo moja teda nie a s kritikou som mal problém a aj z časti mám. Hlavne ak je to niečo na čo som hrdý alebo na niečo co je mi príliš osobné.
A mám pocit, že vyrovať sa s kritikou sa učí viac ako 80% ľudí počas dospievania.
Je to prirodzenejšie, než potupovať slabšieho.
a myslim si ze s ohladom na pisanie blogov je sprostost urciovat kto ako pise., nie je to realne nikde to neuverejnuju nie su to seriozne clanky poviedky alebo uz cokolvek cize pisat niekomu iii ty pises priserne mi pride traapne a sproste a debilne a mno., inteligencia hupaci konik a nizsie tolko k tomu a teraz idem mrknut tie blogy
radśej sa pozeraj na tie kladné komenty k tvojim dielam..
No neviem...som na svoje pisanie citlivy, pisem 9 rokov...neverim ze by som sa nikam neposunul za tych devat rokov ak len do Zornicky? XD XD XD
navyse nie si prvy ani posledny, co dostal koment, co ho vytocil alebo sa ho dotkol, to by sme tu mali ankiet..