Ja viem že mám len 17 a že mám na takéto veci čas, ale proste mám pocit že som našiel tú pravú. Totiž dievča mojich snov. Máme vela spoločných záujmov, máme sa radi, páči sa mi jej povaha a názory. Avšak mám problém s ňou komunikovať. To čo k nej cítim so
@nobile sám so sebou komunikujem často a na ničom sa so sebou neviem zhodnúť ale tu ide o to že ja by som bol rád keby to nebola tá pravá, aby som nemusel v tomto veku riešiť vzťahy, bolo by mi velmi lúto keby som toto skvelé dievča odignoroval
je to mozne, avsak nepravdepodobne. Si pomyleny chemiou, zaujmom, a tym, ze je pre teba nova... ci je ta prava zistis o niekolko rokov, ak nezistis skor, ze tou pravou nie je
@flysser možné to je, avšak veľmi veľmi nepravdepodobné. zažil som ten pocit aj ja, pri prvej holke s ktorou som chodil, pričom pred ňou som už párkrát zmotaný bol, ale keď prišla táto tak som bol tiež celý v inej dimenzii že preboha, takéto som ešte nikdy nezažil a nič tomu nikdy nesiahalo ani po členky, a nič tomu nikdy ani po členky siahať nebude, a ona je tá pravá.
no, a časom... ma to neprešlo. až kým sa so mnou nerozišla. a potom ma to tiež neprešlo, asi ďalšie dva roky. a... nechcem tým znepodstatňovať tie čo prišli po nej, ale už to nikdy nebolo také, asi preto lebo prvá skutočná a naplnená láska je proste taká, navždy si ju budeš pamätať ako najintenzívnejšiu a najmagickejšiu. asi.
čiže je možné že je to tá pravá? áno.
je to pravdepodobné? veľmi veľmi málo, napriek tomu všetkému čo cítiš.
máš dôvod o tom rozmýšľať a zaoberať sa tým? vôbec nie. užívaj si čo je, kým to je. rozmýšľať o takýchto veciach budeš mať hromadu času keď to skončí, ak to skončí. a ak to neskončí, good for you.
@23 to som zazil aj ja...po prvom rozhovore o fakt peknych veciach ta to prejde. Neposer sa pred dverami do raja. Ja som sa neposral a doteraz mam to, co som vzdy chcel. A to len preto lebo som sa vyjadril co citim.
A ci to bude ta prava na cely zivot? To nechaj na zivot. Srdce je len take silne, kolko ran utrzilo a ver mi ze lepsia je tazka skusenost ako sladka nevedomost.
A po nom uz kazdy dalsi, nech je akykolvek uzasny, bude len jeho tienom a uz navzdy budes vsetkych k nemu prirovnavat, a nikto sa mu nikdy ani nepriblizi.
Ked sa to stane, nemusite sa rozpravat, nemusel si ho nikdy predtym vidiet, nemusis to v sebe nijako analyzovat, proste sa pozries, a vidis, a chapes
podla mňa láska nie je krátke obdobie chémie na začiatku vzťahu, to je to čo príde potom, to prvé niečo vždy postupne opadne, dôležité je, čo sa bude diať vzápätí
@47 tým chcem povedať,že "pravých lások" môže byť kľudne x, idea jedinej pravej lásky je príliš romantická,v danej chvíli sa zdá,že iná nikdy nebude existovať ale postupom času aj tak bude
@flysser existuje teória, že každý máme na svete svoju druhú polovičku... čiže ak je ona pre teba tá pravá, musíš byť aj ty ten pravý pre ňu.. inak to vysvetliť neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Bud rad, co nam to vesas na nos?!
Skus obcas komunikovat sam so sebou, mozno ti podvedomie poradi lepsie, ako 250 honipucov a jeptisiek schadzajucich sa na tomto portali
Takže,možné to je...
Poradim ti - vyskusaj vsetko co sa vyskusat da...ked budes starsi nechyti ta to, ked budes mat deti...
no, a časom... ma to neprešlo. až kým sa so mnou nerozišla. a potom ma to tiež neprešlo, asi ďalšie dva roky. a... nechcem tým znepodstatňovať tie čo prišli po nej, ale už to nikdy nebolo také, asi preto lebo prvá skutočná a naplnená láska je proste taká, navždy si ju budeš pamätať ako najintenzívnejšiu a najmagickejšiu. asi.
čiže je možné že je to tá pravá? áno.
je to pravdepodobné? veľmi veľmi málo, napriek tomu všetkému čo cítiš.
máš dôvod o tom rozmýšľať a zaoberať sa tým? vôbec nie. užívaj si čo je, kým to je. rozmýšľať o takýchto veciach budeš mať hromadu času keď to skončí, ak to skončí. a ak to neskončí, good for you.
A ci to bude ta prava na cely zivot? To nechaj na zivot. Srdce je len take silne, kolko ran utrzilo a ver mi ze lepsia je tazka skusenost ako sladka nevedomost.
Vojde do miestnosti a ty to proste vies.
A po nom uz kazdy dalsi, nech je akykolvek uzasny, bude len jeho tienom a uz navzdy budes vsetkych k nemu prirovnavat, a nikto sa mu nikdy ani nepriblizi.
Ked sa to stane, nemusite sa rozpravat, nemusel si ho nikdy predtym vidiet, nemusis to v sebe nijako analyzovat, proste sa pozries, a vidis, a chapes
Blahozelam
@ezechielkuceravy si trápny