Mám Už o deň 16 momentálne sa venujem trojboju cca rok aj štvrť aby som to upresnil (resp.zdvíham veľké váhy),chystám sa už o mesiac pestovať iný koníček teda napr. taký thajský box alebo taekwondo + zahŕňať tam budem aj najma ten strecing a to poct
chalani rastu az do 25-ky, ale zavisi aj od toho, akych vysokych mas rodicov, prip. starych rodicov.. ked ste rodina co nepresiahla vysku 170 cm, tak to asi tazko
a načo, veď ťa je dosť (nech ti tam dolu radšej ešte podrastie ....a s tým zdvihanim si kamoši dojebali klby a chrbtice, je dobre, že s tým končíš.....filip
No ja vám poviem ako sa dá dosiahnut dobrá výška ja mám 13 rokov a mam 173 cm a chcem mat 200 cm zakladom je nechlastať,hlavne nefajčiť,mať pohyb na produkovanie hormonov,pestrá strava (bielkoviny čiže mlieko,mäso hlavne) nehrbiť sa,vyrastať v zdravom prostredí čiže obmedzovať stres byť proste kludas, dostatok spánku tích 9 hodín stačí,
žiaden kofein a podobné sračky energetáki atd....,a hlavne neposilovať s činkami nerobiť kliky a ani dalšie cviky z váhou stačí pohyb beh plávanie
prinajlepšom odporúčam plávanie rast sa uzatvára pri väčšine chalanov cca okolo 20 roku života a hlavne čo je potreba k výsledkom je aby steto dodržiavali a boli trpezliví nevyrastiete za týžden chche to proste čas a uvedomovať si čo jete nereagovať agresívne atd... snažiť s abyť dobrým človekom ak to dodržíte bude to O.K všetko čo som sem napísal je pravda vela názorov som počul a videl na mnohých chatoch čiže si nevymíšlam. Za gramatické chyby sa ospravedlnujem povedal som ze mám 13 ale to neznamená za mam musíte podcenovat čest vínimkám ale nič s toho čo som napísal nie je blbosť
asi ste ma kompletne nepochopili ale nevadí ....mám ešte len 16 dajme tomu lebo zajtra mám sviatok no .....tazke vahy boli pre mna favoritom o mesiac sa to zmeni budem sa venovat zrejme thajskemu boxu popri tom v neutralnych dnoch tam pripojim ten strecing resp.roztahovacky + pestru stravu (horuce mlieko pred spanim atd...proste vsetok zdravy konzumat) ,rodicov mam vysokych nasledovne:matka-172cm co je myslim ze dost...otec-174 a stary otec je tiez vysoky okolo 176-180 nvm presne urcit...no a vy mi chcete nahovorit ze nie je mozne ze to dosiahnem na tych 180-186?
@zajko30 no s tymi vahami to chce len skusenost kedze mam perfektneho trenera ktoremu zalezi na kazdom clenovi tak mi nic nehrozi praveze pred cca rokom som bol v katastrofalnom stave a prave len tie vahy ma na cisto zmenili lenze casom som to uz lutoval teda aj ma to tesi ze o ten mesiac definitivne koncim a menim styl aby ste vedeli
heh, mne sa zda, ze chces pocut, ze urcite tych samolubych 186 cm narasties
ja si myslim ze par cm este urcite ano, nakolko mas 16 rokov. ale vsetko zavisi od jednotlivca.. niekto zacne znenazdajky rast v 11 rokoch a do 13tich narastie aj o 20 centimetrov (ako ja , u ineho cloveka taky prudky rast pride v 15tich a niekto rastie rovnomerne. nemas nejake zaznamy, o kolko si narastol za poslednych niekolko rokov? mozno by si z toho vedel nieco predpokladat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
u mňa to aspoň platilo
A inak uz nie , keby si nic nerobil mozno ale ked zdvihas tazke vahy tak tym si o tu moznost takmer urcite prisiel.
žiaden kofein a podobné sračky energetáki atd....,a hlavne neposilovať s činkami nerobiť kliky a ani dalšie cviky z váhou stačí pohyb beh plávanie
prinajlepšom odporúčam plávanie rast sa uzatvára pri väčšine chalanov cca okolo 20 roku života a hlavne čo je potreba k výsledkom je aby steto dodržiavali a boli trpezliví nevyrastiete za týžden chche to proste čas a uvedomovať si čo jete nereagovať agresívne atd... snažiť s abyť dobrým človekom ak to dodržíte bude to O.K všetko čo som sem napísal je pravda vela názorov som počul a videl na mnohých chatoch čiže si nevymíšlam. Za gramatické chyby sa ospravedlnujem povedal som ze mám 13 ale to neznamená za mam musíte podcenovat čest vínimkám ale nič s toho čo som napísal nie je blbosť
aj kebyze som zdravie samo o sebe
ja si myslim ze par cm este urcite ano, nakolko mas 16 rokov. ale vsetko zavisi od jednotlivca.. niekto zacne znenazdajky rast v 11 rokoch a do 13tich narastie aj o 20 centimetrov (ako ja , u ineho cloveka taky prudky rast pride v 15tich a niekto rastie rovnomerne. nemas nejake zaznamy, o kolko si narastol za poslednych niekolko rokov? mozno by si z toho vedel nieco predpokladat