Je na SCIO testoch povolene pisat pomocne vypocty?
Caute, tak otazka je vpodstate v nazve, cakaju ma na zaciatku februara SCIO testy a robil som si ten ich online test, skoro vsetko som mal dobre az na dve veci co boli matematicke vyrazy, tie su vecou, ktora mi nikdy nesla ale ak by sa dala zapisat bolo b
Ahoj,
áno, môžeš si robiť pomocné výpočty, oni ti na to dajú svoj špeciálny papier, takže si nič nemusíš a vlastne nemôžeš nosiť
to, že si to mal dobre je síce fajn, ale keby na to bolo neobmedzene veľa času, tak to má dobre väčšina ĺudí. Nejde tam o tie príklady - väčšina je primitívna.. ide o to, aby si to robil rýchlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
áno, môžeš si robiť pomocné výpočty, oni ti na to dajú svoj špeciálny papier, takže si nič nemusíš a vlastne nemôžeš nosiť
to, že si to mal dobre je síce fajn, ale keby na to bolo neobmedzene veľa času, tak to má dobre väčšina ĺudí. Nejde tam o tie príklady - väčšina je primitívna.. ide o to, aby si to robil rýchlo