Inak keď si na mňa proste spomenieš, ako si ma vybavíš? Proste MŇA, podľa nejakej fotky alebo tak? Lebo síce neviem prečo, ale ja teba podľa takej fotky čo si raz bol označený na FB u niekoho, si sedel v autobuse s niekým a písal si pod to že je to hrozná fotka (bola fajn!
jasneee maaam je ich vela ale najradsej len na jednu jedinu osobu ale maaaam aj viacej mojich kamosov,rodinu a taak vsetkyych ktorych poznam..aj tych,kt.som dnes videla aj na tych ktorych som uz dlhsiu dobu nevidela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
158 komentov
@silence
@kikooo9
@therinka
a v podstate aj @majo
...a @crystalla ešte!!
a @h8u samozrejme
Inak keď si na mňa proste spomenieš, ako si ma vybavíš? Proste MŇA, podľa nejakej fotky alebo tak? Lebo síce neviem prečo, ale ja teba podľa takej fotky čo si raz bol označený na FB u niekoho, si sedel v autobuse s niekým a písal si pod to že je to hrozná fotka (bola fajn!
To len tak na okraj
a ja si Ťa vybavím jak na tej foteč čo máš na failbúku.. jak profilovku
Ja z nás umrem... My sme takí parádni
ale inak by to bol asi dlhý zoznam... hoci často len mikrosekundová myšlienka denne
ľudia ktorí pre mňa čosi znamenajú
no menovať ich fakt nebudem, niektorí z nich vedia..