buchla som sa do 1 chalana..ale ked on..je strasne tichy.. a kazdy ma od neho odraduje,pretoze nieje ako ini..fetuje..ale mne na nom zalezi a to moc! len neviem co mam robit,ako si ho ziskat..zatial sme len kamosi,nic viac. prosim vas poradte mi
Ak fetuje,nevazi si sam seba..pochybujem,ze si bude vazit teba,resp. vas vztah..pokus mu pomoct,ked ho mas rada,ale ruky prec...ak pomoc odmietne,tak sa sutred na nieco ine...
s tym fetom je to tak...zacal,ked stratil holku ktoru moc lubil,rozpravali sme sa o tom..povedal ze nema preco zit poriadne,nic ho tu nedrzi,tak chce mat aspon nejake stastne chvilky,aj ked len umele a kratke.. a mozem povedat ze on nieje zly chalan..a pokusam sa mu pomoct,to jedine asi dokazem urobit ze ked sme vonku vzdy najdeme s kamosmi nejaku zabavu aby nemal cas na fetenie alebo ked uz je fakt na male,tak zvarime bongo
ze to napise zrova taky sveta znaly vyspely clovek.... hahah waw mudre.. napisem si to nad postel... FET je SVET... keby beres fet z ang.. tak to maš pravdu.. obezita vladne
kto povedal ze sa ohanam mudrostov hah to čo si napisal vyslov foneticky je to ktore slovo? heh ale vdaka mam rad ked ked na mna niekto reaguje.... čo aj ty maš rad vônu riedidla?
tak fetovanie z lutosti to je naprd...v tejto dobe to uz je bezne...aspon v nasej spolocnosti...ale nie koli lutosti...ale koli zabave...ja osobne to sice nerobim ale da sa toho zbavit...ak ti na nom zalezi tak to nejak prekonate...vela stastia PS: to ze je tichy to vobec nevadi
Keďže fetuje tak už má v hlavne nejaké tie diery..a tie už asi nič nevyplní...možno tam má nejaký nádor...alebo možno často zabúda...keby si si s ním začala časom by ťa veĽmi trápil jeho zdravotný stav...ale na druhej strane by si to mohla byť ty kto by mu pomohol..ale neviem či by si sa do toho pustila..ak hej držím palce a dúfam že sa na ňom nesklameš
Schválne som nečítala, čo ti ľudia tu poradili, poprípade odporučili. Je to téma dosť stará ale i tak si myslím, že každá rada je vzácna.
je veľa tichých chlapcov, ktorí navonok vyzerajú tak, že sa niečoho boja alebo sú zakríknutí. Ale sú také aj dievčatá. Ani ja nie som moc výrečná. No som ale vieš ako to myslím. Aspoň dúfam.
Možno je pre to taký tichý lebo sa nemá s kým porozprávať a všetko udusuje v sebe. Nepoznám všetky tieto veci, veď si toho nenapísala veľa. Ale ak s ním začneš komunikovať viac, sem tam zatelefonovať ako sa má a čo dnes robil, tak sa tá "brána" tá bariéra podľa mňa otvorí a možno bude tichý ale ak bude s tebou, tak to bude fajn a bude zhovorčivejší, aspoň k tebe. Podľa mňa to nie je problém.
A to, že fetuje. Každý má svojé plusy a mínusy, ktorých by sa možno chcel, či nechcel zbaviť. To už nedáme preč. Ale ak ti to nevadí, fajn ale dávaj si pozor.
A veľmi ti držím palce a dúfam, že to dopadne dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
je veľa tichých chlapcov, ktorí navonok vyzerajú tak, že sa niečoho boja alebo sú zakríknutí. Ale sú také aj dievčatá. Ani ja nie som moc výrečná. No som ale vieš ako to myslím. Aspoň dúfam.
Možno je pre to taký tichý lebo sa nemá s kým porozprávať a všetko udusuje v sebe. Nepoznám všetky tieto veci, veď si toho nenapísala veľa. Ale ak s ním začneš komunikovať viac, sem tam zatelefonovať ako sa má a čo dnes robil, tak sa tá "brána" tá bariéra podľa mňa otvorí a možno bude tichý ale ak bude s tebou, tak to bude fajn a bude zhovorčivejší, aspoň k tebe. Podľa mňa to nie je problém.
A to, že fetuje. Každý má svojé plusy a mínusy, ktorých by sa možno chcel, či nechcel zbaviť. To už nedáme preč. Ale ak ti to nevadí, fajn ale dávaj si pozor.
A veľmi ti držím palce a dúfam, že to dopadne dobre.