Je niečo zlé na tom ked sa bojíme o toho koho milujeme?
Povedzte mi prosím čo je zlé na tom ked sa bojím o človeka, ktorého milujem. Každý chalan sa vie o seba postarať, to chápem. Ale ja tak dokazujem svoju lásku, že sa zaujímam oňho a že mi na ňom záleží. Ako sa on bojí o mňa tak aj ja oňho. Je na tom niečo
Myslím si že je to až prehnaná starostlivosť, to že niekoho máš rada a záleží ti na ňom je pekné, len neviem či je správne vedieť o každom jednom jeho kroku. Take It Easy...
tak podľa mňa ak ste kazdy den spolu tak je to normálne keď si napíšete smsku ze idem von s tým a stým, tak nebudeme dnes spolu, alebo podobne. Ale nie s tým cieľom, že napíšem, lebo musím, ale stým cieľom, že toho druhého o tom informujem, že si mením plány..
ved ja mu píšem kvôli tomu lebo chcem..aby vedel že kde som ked nie som s ním. a vždy mu vravím napíš ked pôjdeš von nech viem kde si. To neni o kontrolovaní, proste stačí ked napíše že som tam a tam a ja budem mať pokoj. Občas to spraví ale niekedy len ignoruje moje sms a len prezvoní. Ja chodím von s kamarátkami...Proste len nechápem čo je také ťažké napísať idem von s tým a s tým...alebo tam a tam...zabilo by ho to?
@bondulka my sme si už zvykli, že si oznamujeme ak niekam ideme... teda ak idem ja pred barák alebo do obchodu tak to nie... ale keď idem niekam na dlhšie, tak napíšem sms v nejakom podobnom znení ako @sandy114 ... no a to istté robí aj on...
hmm...to je dosť nefér, že ty ho musíš informovať o každom svojom pohybe a on vôbec nie...ja by som mu to nepísala prečo, keď ani on nie....asi by som to v tomto prípade považovala za obmedzujúce...
apropo ja môjmu priateľovi hovorím, kam idem a väčšinou poviem aj s kým....ale iba preto, aby si so mnou v ten deň nič neplánoval, alebo mi nevolal a nechcel sa vykecávať ako som sa cez deň mala, keďže chodím väčšinou večer
@bondulka no, keď povážim, že aj nick máš vlastne ako najznámejší špión a tajný agent všetkých čias, tak mi je to jasné, že ty musíš slečne "M" podávať správy o pohybe, ale ježiši kriste prečo to chceš od neho?????
Nevrav mi, že tvoj strach je až tak veľký, že by to muselo zachádzať až sem.....
môj priateľ si slobodne chodí kade chce a vieš prečo? lebo mu verím a on verí mne....takže si slobodne chodím kade chcem....
spomeň si len, ako ťa to vytáčalo, alebo ešte vytáča, keď ti toto robia rodičia a kontrolujú ťa? tí však na to majú dôvod, majú to aj v povinnostiach zo zákona sa o teba starať.....
ak ho ľúbiš, daj mu dýchať, kým nie je neskoro, takto o neho prídeš časom a začne ti klamať!
ja ta chapem, tiez by mi to vadilo ale my sme s frajerom bud spolu alebo si aspon stale piseme, cize ked on ide von tak mi povie.. pre nas je to normalne ze si oznamujeme ked niekam ideme sami
keby to odo mna chalan vyzaduje tak mi to urcite bude vadit. ine je ked sme trebars zvyknuti ze sme spolu dajme tomu kazde poobedie a ja si zmenim plan tak mu samozrejme poviem ze preco ze kam sa chystam a tak, ale proste keby je on niekde a nie sme spolu naco by som ho preboha informovala o tom co robim???
prepac ale bojis sa o neho??? toto mna vie celkom rozculit, sak kurnik kym ste neboli spolu tak to zvladal, co sa mu asi tak moze stat ked vybehne so susedom na pivo alebo nieco podobne? pokial by chalan daval najavo svoje obavy o mna a boli by vyrazne vacsie ako o jeho inych kamaratov alebo rodinu tak by mi to fest vadilo.
@najivna možno to berieš z nespravneho uhľa pohľadu, napr ja čo mám priateľa tak od neho nevyžadujem aby mi oznamoval ked niekam ide a pod. proste ked chce tak nech ide...ja o tom nemusim vedieť a dokonca mi to občas pride take ,,blbe" že mi to napiše/povie lebo mam potom pocit ako keby som bola jeho ,,matka".....on sa vraj lepšie citi ked mi to povie, viecmenej mne je to už potom jedno či mi to povie/nepovie....ten pocit ,,matky" prežijem.....ale zasa on MUSI vedieť ked niekam idem.....občas mi to dosť vadi...
@sibell810 neviem si predstavit okolnosti (okrem takeho ze byvame spolu vtedy je mile vediet ze polovicka pride o 2 rano a preco za ktorych by som komukolvek hlasila (okrem tych co ma zivia a s ktorymi byvam a to tiez hlasim len cas navratu) kam a s kym idem a zeby to niekto chcel odomna o___O v ziadnom pripade by som to nerobila som samostatna osoba a mam svoj zivot
@najivna tak ja sa rodičom tiež nerada ,,spovedam" kam idem /kedy pridem atd......aj vzhladom k tomu že radšej poviem ,,neviem" ako keby som im mala klamať a povedať nejaky čas ,,odbuka" len aby ukojili svoju tužbu po poznani a potom mať z toho ,,ofuky"......ale tak s priatelom nebyvame spolu....takže zatial take okolnosti nemam ako ty.....ale tiež mi pride divne že on to odmna ,,vyžaduje" aby som mu to povedala ked ja nie.....
@sibell810 ked ti to pride divne tak mu to nehovor. mna by ani nehlo mu to pisat. co jeho do toho co ja robim kazdy vecer. akoze je mile opytat sa ked sme spolu co si robil posledne dni ale co som ja?!
wtf? to len keĎ náhodou je reč, čo si robil dnes, čo robíš zajtra. Nechcem, aby mala moja baba pocit, že ju stalkujem, alebo tak... bojím sa o ňu, to je pravda, ale to skôr jej zavolám, keby sa večer neobjavila, alebo nesmskovala...
@bondulka už len že sa na takúto vec pýtaš prejavuje tvoju žiarlivosť. Podľa mňa nemáte vzájomnú dôveru a ak si ju rýchlo nezačnete budovať zle to dopadne.
Ani ja svojej babe nepíšem, že niekam idem von bez nej a to, že ona ide niekam bezomňa ma tiež moc neprudí. Síce sa niekedy vypytujem na podrobnosti, ale všetci do jedného sme žiarliví, to je normálne ak veci zbitočne nenafukujeme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
vy si pisete ked idete VON aby ten druhy vedel?
toto je cele zle toto je chore o____O
a od neho:"lukáš písal, či nezajdeme na pivo" ... "dobre, ale bezomna"
Skúste upustiť uzdu...
akoze ohlasovanie sa je mile, ale budem pisat 10 smsiek o tom kde sa nachadzam/premiestnujem/budem nachadzat?
pride mi to take.. divne.
apropo ja môjmu priateľovi hovorím, kam idem a väčšinou poviem aj s kým....ale iba preto, aby si so mnou v ten deň nič neplánoval, alebo mi nevolal a nechcel sa vykecávať ako som sa cez deň mala, keďže chodím väčšinou večer
Nevrav mi, že tvoj strach je až tak veľký, že by to muselo zachádzať až sem.....
môj priateľ si slobodne chodí kade chce a vieš prečo? lebo mu verím a on verí mne....takže si slobodne chodím kade chcem....
spomeň si len, ako ťa to vytáčalo, alebo ešte vytáča, keď ti toto robia rodičia a kontrolujú ťa? tí však na to majú dôvod, majú to aj v povinnostiach zo zákona sa o teba starať.....
ak ho ľúbiš, daj mu dýchať, kým nie je neskoro, takto o neho prídeš časom a začne ti klamať!
a nie s cieľom jeden druhého kontrolovať, ale jednoducho nás zaujíma, čo ten druhý robí, aspoň nejak zhruba
prepac ale bojis sa o neho??? toto mna vie celkom rozculit, sak kurnik kym ste neboli spolu tak to zvladal, co sa mu asi tak moze stat ked vybehne so susedom na pivo alebo nieco podobne? pokial by chalan daval najavo svoje obavy o mna a boli by vyrazne vacsie ako o jeho inych kamaratov alebo rodinu tak by mi to fest vadilo.
už keď ste pod jednou strechou je to iné, vtedy by to mala byť samozrejmosť
Ani ja svojej babe nepíšem, že niekam idem von bez nej a to, že ona ide niekam bezomňa ma tiež moc neprudí. Síce sa niekedy vypytujem na podrobnosti, ale všetci do jedného sme žiarliví, to je normálne ak veci zbitočne nenafukujeme.