bieber, ritfuz, slovenska hip hopova scena (okrem Vec a Zverina).. americka hip hopova scena.. vsetky komercne sracky ako kesha a radiove popzvratky.. taktiez potetovane komercne kapely hrajuce punk-rock ako blink a tieto kokotiny.. je toho dost
Lady Gaga, Rihanna, 30 Second To Mars, My Chemical Romance, Desmod, Hannah Montana, Michael Jackson, všetky kvázi hviezdičky z Jetixu a Disney Chanellu, hip hop, rnb, rap, .....
Je toho hrozne moc a niektorých neviem ani názvy. Proste, toto keď niekde počujem tak mám chuť sa zbliť!
Viac menej všetky pesničky čo dávajú v rádiu. A aj keď sa tam niekedy nájde nejaká počúvatelná pesnička, hrajú ju dokola dovtedy, kým sa všetkým nezhnusí. Za preborníkov v tejto oblasti považujem Desmod
@cupcake182 ani púšťať to nebudem No fúj! Hanbi sa! Ale tak napríklad aj ja keď som bola malá tak som si furt spievala túto pesničku "Preťal som si žily"
ja si rádio pustím. ale hneď na to slúchadlá do uší a dačo moje Neviem vymenovať každého, koho nemám rada, ale napr. teraz ide Heartbeat myslím, od koho to je? Alebo ten, čo má ten ťuťuťlimuťuli hlas, ako sa volá ..... Bruno Mars! atď.
vsteky tie chujoviny ako bieber,hana montana,hsm atd...
dalej vsetkych tych hiphoperov a raperov, prost eto neni hudba podla mna,neznasam ich a ten ich vystup a to ako sa robia ze su dzivi. potom nemam rada take kapely co tam vkuse vrieskaju,komercne kapely a vobec celkovo nemam rada takych kde styl a vzhlad je viac ci vyraznejsi ako hudba. daktory uz nevedia co zo sebou
no rytmus a nie kvôli jeho hudbe, ale kvôli jeho vystupovaniu, má až prílišné sebavedomie (resp. je namyslený až sa z neho dymí) a to ja nemusím "ja som hviezda, ja som veľký pán"... =/
tak napríklad rap, hip-hop... a Hannu Montanu a podobných veď nech si kľudne spievajú, ja proti nim nemám nič, ale nezaujímam sa o nich, mám ich úplne na háku
z môjho pohľadu nejde o nenávisť ale o ignoráciu existencie... a to napr. slovenský hip-hop celkovo, bieber, montana...a nenávidím iba black a dead metal ktorý stále môj brat počúva
ale tak zas neznasat to nee , ja ich nepoznam a nespravili nic take hrozne aby som ich neznasal . Rytmus je uplne iny jak byval ta slava ho dost zmenila podla mna no ale co uz . a Bieber je samozrejme hrozny
A vlastne som pršila na to, že to, čo nelahodí môjmu hud. vkusu, ignorujem, ale viem nemať rada (možno aj neznášať) niektoré časti toho, čo môjmu hud. vkusu vyhovuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
ale tak..čo už, možno len krivdím
..kvak..
Prečo nemáš rada Igiho?
inak je ich vela
Je toho hrozne moc a niektorých neviem ani názvy. Proste, toto keď niekde počujem tak mám chuť sa zbliť!
ja som volakedy počúvala No Name už ma to prešlo našťastie
Pusti to! tak na mňa nemáš ja som ich videla lájf! 2x!
a vyslovene neznasam metal a vsetko co suvisi s metalom :-!
ale jasne dobre si preplakala 500 nocí
ah tak prepáč..nevedela som že to bolo pre teba také traumatizujúce
všetkých v HSM a Hannah Montane...
Amy Winehouse...
a tak ďalej
a bieber vie spievat len by sa mu uz zislo zmutovat...a nemat take teple pesnicky ked este nic nezazil
dalej vsetkych tych hiphoperov a raperov, prost eto neni hudba podla mna,neznasam ich a ten ich vystup a to ako sa robia ze su dzivi. potom nemam rada take kapely co tam vkuse vrieskaju,komercne kapely a vobec celkovo nemam rada takych kde styl a vzhlad je viac ci vyraznejsi ako hudba. daktory uz nevedia co zo sebou
ďalej nemusím Biebera, doGAGAnu a podobné sračky hrajúce na Exprese
a vlastne neznášam všetkých hiphoperov a raperov s ich prístupom a recitáciou
toť všio
jááj...
Kesha!
a bieber je mladý chudák, toho skôr ľutujem, ako nenávidím...
elán
desmod
a už sa mi začínajú protiviť aj iné kafé
celkovo tak slovenskú hudbu neznášam
@cy3aha nie! Inekafé nie!
Osobne mám vypestovanú iracionálnu nenávisť k Seanovi Kingstonovi, a obzvlášť k momentom v niektorých songoch, keď kvíkne vlastné meno (blee)
a rytmus ma len jednu peknu pesničku a ta je z tinuškou