Na otázku Prečo? je najlepšie sa najprv pozrieť sám na seba a porozmýšlať o veciach ktoré by sa dali zmeniť.
Bud si stratený prípad, alebo si na ostatných moc vyspelý a inteligentný, alebo čo...
Mám kamoša, on tiež nemá moc kamošov (max. mňa) a partnerku, ale to všetko kvôli nadpriemernému IQ, lebo rozmýšľa trocha inak ako ostatní ... vlastne dosť inak.
boze co sudite ludi podla priblblej gramatike..kokos aani ja ju nevem a tu ho davate dole zato... ach ach ...ste ako daky dochodcovia alebo zatrpknuty ucitelia... koho dneska trapi daka gramatika...
más pravdu že bez kamarátov sa nedá žit lebo ja sommal prví pohlavní stik v 14 aj pol a lutujem že som to spravil lebo odvtedi sa mi hnusí od sexu a nevie mi nikto natom pomôct ani jeden lekár.kebi som len niekedi teraz začal tak bi to určite bolo iné
partnerku ano, kamaratov neviem...sice skutocnych kamosov neni vela, ale je dobre mat aspon jedneho skutocneho kamosa, ktoremu zavolas ked treba....surodencov mas? ci este k tomu si aj jedinacik? to je potom zle s tebou...introvertov je vela co neradi vyhladavaju spolocnost...atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
124 komentov
Bud si stratený prípad, alebo si na ostatných moc vyspelý a inteligentný, alebo čo...
Mám kamoša, on tiež nemá moc kamošov (max. mňa) a partnerku, ale to všetko kvôli nadpriemernému IQ, lebo rozmýšľa trocha inak ako ostatní ... vlastne dosť inak.
www.qark.net