je normalne ze sa clovek zaluby ten druhy mu to opatuje no potom to u jedneho prestane iskrit a druhy nevie prestat milovat ani ked chce a robi vsetko pre to aaby zabudol na to aka je ta osboa krasna a uasna ???
je to smutné, je to bolestivé, je to neférové ale je to tak a bohužiaľ, je to vec, ktorou prejde asi každý z nás. napr. z mojej prvej lásky som sa vymotávala 8 mesiacov. z druhej po piatich mesiacoch ešte celkom vymotaná nie som... človek sa zamiluje niekoľko krát, až kým nezistí, že netreba v živote hľadať človeka, ktorého by ľúbil, ale človeka, s ktorým dokáže žiť, vychovávať deti, vychádzať v spoločnej domácnosti atď.
napriek tomu mám pre Teba dobrú správu - je možné sa z toho dostať, je to na každom ako dlho mu to bude trvať... no najlepšie je to neriešiť, netlačiť na pílu, to potom iba viac myslíš na milovaného človeka... proste žiť ďalej až kým si jedného dňa neuvedomíš, že tú osobu už nemiluješ...
hmm.. tak je to normalne, stava sa to... nechcem nikoho urazit, ale tym jebnutejsim hrizne casto
nehovorim, ze je to tvoj pripad.. iba proste vravim, ze je to mozne. ludia casto menia nazory, a mozno aj preto, lebo sa do niecoho vrhnu po hlave a nerozmyslaju.. aj ked si mozno poviete, ze v laske netreba rozum, ale hej treba.. niekedy..
stava sa to urcite. men sa stalo. som bol 2 tyzdne v p... alezalezi od toho ci ta ma ta druha uz vazdne nahaku. ak ano tak sa spametaj a netrapos. ved ona ta ma v pic... tak maj aj ty ju!! a zadalsie mozes verit ze to chce len a len cas, nic ine...
Hm... vsetko sa daa rozdychat.. chce to len cas a nechat tomu volny priebeh, ako tu uz bolo spominane "Netlačiť na pílu"... ale horsie je ked si zalubeny do dievcata, myslis nanho stale, v autobuse zo skoly, v praci, doma pi jedeni obeda, v kine ked si skamaratmy, ale ono ta nechce a povie dost castu vetu: ,,Prepáč ale berem Ťa len ako kamaráta" hmmm....
Niektorí ľudia si zamieňajú lásku so sympatiou a z toho vznikajú takéto nedorozumenia. Človek by mal dvakrát merať a raz strihať, kým začne hovoriť o veľkých citoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
napriek tomu mám pre Teba dobrú správu - je možné sa z toho dostať, je to na každom ako dlho mu to bude trvať... no najlepšie je to neriešiť, netlačiť na pílu, to potom iba viac myslíš na milovaného človeka... proste žiť ďalej až kým si jedného dňa neuvedomíš, že tú osobu už nemiluješ...
hmm.. tak je to normalne, stava sa to... nechcem nikoho urazit, ale tym jebnutejsim hrizne casto
nehovorim, ze je to tvoj pripad.. iba proste vravim, ze je to mozne. ludia casto menia nazory, a mozno aj preto, lebo sa do niecoho vrhnu po hlave a nerozmyslaju.. aj ked si mozno poviete, ze v laske netreba rozum, ale hej treba.. niekedy..
@andrejkaza Milujem ta ako krtko svoju lopatu - to sa sem teda vážne hodí
@dusankk aki to sme?? to nevies ze dievcatam nesmies dat nikdy za pravdu?