kkeby bolo napisane ze na babe tak veru pri 80% pripadoch mi prijde nesmierne sexi alebo minimalne roztomila...a le kedze nieosm gay tak na chlapocy to neposudzujem
som za ofiny a dlhe vlasy! zboznujem dlhe rovne vlasy na chalanoch... teda moj muz ma povolene aj kucierky... a neviem kto to tu spominal,ale tiez sa mi nepacia copiky, vacsinou to vyzera hnusne... ale na mojom muzovi to vyzera uzasne
to sa nedá len tak povedať lebo každému sa hodí niečo iné a ak sa mu tá ofina hodí tak vtedy je to sexi....ale ak nie......nuž tak to už je smola ....ostrihať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
@indifferentgirl ano chcem
@mielikki tak hadam nie vsetky vlasy kratke len ofina dlha
Rozhodne nie niečo takéto
A ani takéto
A vonkoncom nie toto
(áno,áno, už som skončila
@chcemsex ale dost uz , nerob to tu nepristupne ludom bez trtpreukazu chod si radsej zasexovat
a vyholene kolena sa mi hnusia a na jezka :/// iba ked to nejakemu chalanovi pristane tak sa da
nie kazdemu sa to hodi,a zalezi aj od typu ofiny a tak.
@39 pravda, hodi sa to len takym "jemnejsim" chalanom alebo ako to povedat
ja som ZA : BEZ OFINY....DLHE VLASY jeeee a navyse ked pekne dlhe ouuuee
# 31 si jej to vravel akoby ona bola na ježka nahodou podla mna surozpustene: krajsie,pohodlnejsie atd...
koniec snád z mojej strany...
podľa mňa je to najlepšie na psoch
vedeli ste, ze ked v stredoveku chceli zvrhnut krala, tak ho ostrihali? takze dlhe vlasy su vlastne symbolom kravovskej moci
@31 boze, ja viem, ze v cope aspon tie valsy nezavadzaju(podla seba) ale ked sa na seba potom pozrem, tak mam nocne mory tak tolko vydrzim...