Podla mna je kokotina riešiť, čo je zdravé a nezdravé. Je to každého osobná vec, určite má na to dôvody, ktoré rozhodne nepotrebuje kričať do sveta. Súdiť ludí podľa toho, či mali vzťah pred 30 alebo či už v 17tich mali sex je rovnako kokotné.
@marjy77 tak to je pekna sprostost, prvy vztah som mala tesne pred 21tkou, mam ho doteraz a necitim sa o nic ukratena. Prave naopak, bolo to velmi dobre rozhodnutie, lebo vdaka tomu, ze som do toho vztahu vstupovala trosku s dospelejsim mindsetom, tak to je cele o inom ako tie "stredoskolske lasky". Hlavu hore, pride to ked to bude mat prist a garantujem ti, ze to nacasovanie s odstupom casu odcenis
Este dodam, ze z mojho okolia poznam viacero ludi, co mali tiez prvy vazny vztah 20-25 rocni cca a spatne si to rovnako ako ja pochvaluju, tie vztahy im vydrzali dlhsie (alebo este stale trvaju). Samozrejme nevravim, ze to plati regulerne pre vsetkych ludi na svete, ale ked mame viaceri takuto skusenost, tak na tom asi nieco bude
Akoze, vseobecne mam pici, ale kebh som mala zaujem o 30 rocneho cloveka a on na mna vybali, ze este nikdy nikoho nemal, tak by som to povazovala za oooobrovsky red flag.
@marjy77 ked sa budes divat na to stylom "do 20 som si nikoho nenasla a uz sa to NIKDY nezmeni" tak ano, bude to tak. Ale nie z dovodu, ze si chybna, skareda etc. ale preto, lebo si si sama nastavila tento nezmyselny limit. A nefunguje to tak len pri vztahoch ale pri vsetkom v zivote (praca, skola, nejake ciele vo vseobecnosti). Ja som si tiez myslela ked mi toto niekto vravel par rokov dozadu, ze je to hlupost, ale je to skutocne tak. Skratka, kym si za ziadnu cenu nepripustis, ze sa to raz zmeni a v tej spravnej chvili sa objavi clovek, ktori za to bude stat, tak k tomu nedojde. Nemyslim to tak, ze teraz zajtra rano vstanes a vsetko bude ruzove ale skus sa na to pozerat stylom - ked to pride, tak to pride - zvysok neries. A je jedno, ci o mesiac alebo o rok, stale je to ok a hlavne ty si ok. Urcite si nehovor, ze je to nezdrave, nikdy k tomu nedojde a podobne sracky. Lebo presne takyto ludia ktori zhadzuju sami seba potom koncia sami aj daleko po 30ke. A vobec to nemusi byt ich vyzorom, spolocenskym postavenim, vztahmi s okolim ale tym, ze potopia sami seba. Pretoze nik na svete ta neda tak dole ako ty sama seba ale zaroven to funguje aj opacne. A je len na tebe, ci sa vedome rozhodnes tento fakt vyuzit vo svoj prospech alebo nadalej stavat okolo seba mur "nedokazem to, nemam na to, nikdy sa to nestane, blablabla"..
@kalliopea tak ďakujem aj za podporu aj za radu, ale ja sa nehrniem do perspektívnych vzťahov, lebo jednoducho viem že nie som vhodná osoba na dlhodobý vzťah a to dom vedela aj keď som mala menej ako 20. A nejde o to, že neviem prilákať niekoho ale o to že by tá osoba trpela v tom vzťahu.
A ako vyuzijes to, ze nakdes niekoho kto sa ti pozdáva a kto za to stojí, ? Keď ste maximálne v písomnom kontakte? Nie ste z toho isteho okresu atd. ? ... ked nie je zaujem sppznavat cloveka napriek "ok vseobecnej tematickej komunikacii" tak tazko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
mám v piči či niekto po 30ke nemal sex, vzťah alebo býva s rodičmi