@drejka kazdy clovek je pekny, neznasam ked ludia hovoria na niekoho, ze nema ani stipku krasy..je to cele povrchne a sebecke...ak nie je pekna, tak potom co musia byt za monstra iny ludia, ktori maju k akotakemu vyzoru ako ona daleko...nie je to ziadna mumia...ale ano, ked sa takto niekto pyta na daku znamu osobu, ide tu skor o sympatie...
@drejka v poho, ja ti tvoj nazor nebetriem, len to co si napisala "pekna nie je" mi vyznelo tak dost.. akoby to bol holy fakt, ze proste jej uz niet pomoci a bodka...preto som spomenula tu mumiu a stipku krasy, pretoze kazdy ma nieco do seba..
Nie je moc pekná, ale charizma a jej prejav ju robia osobnosťou, čo ju pozdvihuje v spoločnosti. Podľa mňa to ľudí na nej najviac priťahuje. Vie moderovať, má na to talent a ako moderátorka je celkom fajn. Keby nemala charizmu a schopnosť takého prejavu ako má, tak by si ju bežne na ulici asi málokto všimol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Adela - nadštandardná 7
A inak mi je nesympatická a podobá sa mi na jednu spolužiačku z gympla, najmä po tom, ako som ju videla na stužkovej (spolužiačku)
(Týmto sa nechcem dotknúť danej spolužiačky, ale vážne sa mi podobajú