Chystám sa na druhé rande s jedným chalanom, ktorý bol ale v minulosti viac-menej považovaný za sukničkára. Tvrdia že sa už zmenil a mám pocit že to naozaj myslí vážne. Práve mi ale napísal či mi môže dať nabudúce aj pusu. A teraz neviem či mu to mám dovoliť alebo nie a či to s tou pusou bude myslieť vážne alebo sa chce so mnou len hrať. Možno to vyznie ako divná otázka, ale ak to dvaja ľudia myslia fakt vážne, je normálne že sa bozkávajú už na druhom rande? Alebo sa len tento s tým nejako ponáhla?
ak by sa s tebou chcel zahrávať, tak odmietnutie a naťahovanie by ťa aj tak nezachránilo a nedošla by si na to, takže je zbytočné sa tým zaoberať. ale inak nie, podľa mňa sa s tým vôbec neponáhľa (skôr mi príde trochu zvláštne, že si pýta povolenie). proste si nemusíš pripadať divne za to, že sa nehráš na viktoriánske časy
@mamradadeli 85,7% zjavne az tak nie to po prvé a po druhé - ako vieš, že ho beru prilis vazne a nie, ze ty ho beries prilis lahkovazne? ked povies, ze ho beru vaznejsie, ako ty, to je v pohode, na to ti nemam ako namietat, ale preco tvoj nazor by mal byt meradlom toho, ci je nieco prilis vazne brane, alebo nie?
je to normálne, no záleží na tebe ako sa cítiš. Ak si nie si istá a necítiš sa na to, tak to nerob.
Alebo si ho otestuj . Si žena tak to využi. Povedz mu možno. Na druhom mu pusu nedaj, na tretom na líce, na štvrtom by som sa tvárila že už už, pekne by som sa naneho usmiala a dostal by pusu na líce , na piatom na pery..
ak si si nie istá, "odskúšaj ho".. zahraj sa s ním na mačku a myš.. máš 16, to už zvládneš..
Je to len pusa, ak sa budeš chcieť bozkávať, tak sa bozkávaj, a ak nie, tak sa nebozkávaj. Nič viac nerieš. To, či to myslí vážne, a podobné blbosti sú nepodstatné, proste rob to, čo cítiš a nad blbosťami nerozmýšľaj
A inak trošku zaostávaš, lebo na tretom rande je už normálne sexovať
@overexcitedgirl Aj mne sa to zdalo také divné, ale chudák asi nevie ako na to :/ Keď on je zvyknutý že sa mu všetky baby podlizujú, tak sám od seba ešte pusu asi nedal nikomu
@luc.ka Keď si pozrieš prvú diskusiu čo som tu založila, tak vidíš že so skúsenosťami na tom nie som až tak moc biedne, aj keď tým by som sa nemala moc chváliť :/ Ale toto je iné... ešte z nikoho som nemala také stresy ako z tohoto. A nemá 16 ako ja, ale 21. Možno preto mám z neho stresy :/
@annemarie idem narážať k 21ke, to hocičo môžeš akokoľvek myslieť, vždy sa tu nájde niekto, kto do teba bude hubovať a bude mu všetko ostatné jedno, len si bude mlieť svoj názor a zhadzovať ťa..
Okrem toho, keď bol taký sukničkár a myslí to vážne, ja myslím, že mu neuškodí, keď ho ešte trošku ponaťahuješ.. ak ťa náhodou pošle do kelu, budeš vedieť, aký bol
skús mu ju nedovoliť a potom uvidíš či bude stále chcieť s tebou niečo poriešiť alebo sa na teba vykašle ak to myslí vážne tak mu to zas tak vadiť nebude
@antifunebracka ja si nič také neplánujem, ani som neplánovala, že raz budem chodiť s takým chlapom ako chodím.... ale u nás to bolo tak, že pár dní sme si dávali také tie "rande" a prvá pusa prišla až druhý deň čo sme spolu chodili, takže už minimálne 5te rande to bolo a bolo to také prirodzené, tak to malo byť
@antifunebracka aha no.... myslím, že môjho milého sa to až tak netýka, on mal dosť dievčat predo mnou, ale keďže vedel, že je môj prvý chlap, a vedel tiež, že mám z takýchto nových vecí strach.... tak proste nič neponáhľal
zalezi, nakolko sa poznajú, do akej miery je ich láska čistá - ci sa naozaj milujú, lebo oni mozu zacat randit aj po dvoch rokoch, odkedy sa spoznali a mozu to byt super priatelia, ktori si dôverujú a nepoddávajú sa pokušeniu
aha. neprecital som koment v tomto pripade na najblizsich 15 rande by som sa vôbec nebozkával. nejaký ten zalubeny bozk na rozlúčku moze byt, ale len jeden. je divne, ze sa na to pýta. ked bude citit, ze ta chce pobozkat, tak ta pobozká. dotyčný chlapec však nechce spraviť chybu. ale vidim, ze sa poriadne nepoznáte, ked sa o nom dozvedas z druhej ruky. ako mu mozes venovat to, co ti je vzácne, ked nie ste priatelia? ktovie ci sa zaujima o tvoj zivot, kolko mate toho spolocneho...
Ako seriózne, niektoré veci by sa mali šetrit a natahovat, nech z toho človek má vačšie napatie. Ked sa mi stane pokus o niečo takéto na prvom "rande", uhnem sa a je z toho objatie, a nemám pocit, že by to niekomu zatial nejak ublížilo. Prečo všetko naraz? prečo prečo prečo? :/ (A)
Budem úprimná, včera som sa po veľmi dlhej dobe videla s chalanom, s ktorým si rozumiem, priťahuje ma a všetko okolo toho. Nielen že sme sa bozkávali, aj sme sa spolu vyspali. Jediné, čo ľutujem, je oškretý chrbát, inak som nevidela dôvod odoprieť si to.
@gothicpoethic Vôbec nie v zlom, ale musím ti to povedať: obdivujem tvoju otvorenosť na Birdzi, ja by som nikdy neprezentovala pred Birdzom moje natoľko osobné zážitky Ale v dobrom to myslím, nieže sa urazíš!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Alebo si ho otestuj . Si žena tak to využi. Povedz mu možno. Na druhom mu pusu nedaj, na tretom na líce, na štvrtom by som sa tvárila že už už, pekne by som sa naneho usmiala a dostal by pusu na líce , na piatom na pery..
ak si si nie istá, "odskúšaj ho".. zahraj sa s ním na mačku a myš.. máš 16, to už zvládneš..
hlavné je ale nenúť sa do niečoho čo nechceš..
Pusa by mala prísť sama od seba
A inak trošku zaostávaš, lebo na tretom rande je už normálne sexovať
nemá to byť trochu tak.. spontánne?
( @annemarie - normálne a nenormálne je to o čom sa rozhodneš že je normálne a nenormálne. )
Okrem toho, keď bol taký sukničkár a myslí to vážne, ja myslím, že mu neuškodí, keď ho ešte trošku ponaťahuješ.. ak ťa náhodou pošle do kelu, budeš vedieť, aký bol
Normálne skôr nie je to, že sa ťa to pred tým rande pýta v správe
je to v poho, ale nemali by ste si take veci planovat. teraz to strati aspon 50% z efektivity, no co uz
síce ja...ešte pred prvým..ale tak..to je detail to sa málokomu podarí!
Malo to vela dôvodov ,ale chcela som aj zistit ze o co mu ide vlastne ....
Keby nebola pravda to , ze mu zálezí namne a lúbi ma tak by ma nechal ked som ho nechala na bozkávanie cakat 2 týzdne ...
Ale cím dlhsie cakáte tym si bozk viac uzijete