najprv by si sa s ňou mal stretnúť osobne, pretože čo viem podľa svojich skúseností, prvé stretko ti skutočne objasní, kto ten človek je, nie ako na nete...
čo ja wiem...
zawolaj,,ale..nebud prekwapeny ked ťa tam bude čakať dajaka štyridsiatnička..
ale nie..sice je to možne..ale.. ked ju dobre poznáš malo by to byť w pohode..
@galinka... nie.. ale, vieš aj zo svojej skúsenosti viem, že na nete sa ti ten clovek moze zdat aj neviem aky uzasny, ale ked sa s nim stretnes, mas dost a uz ho nechces nidky vidiet...
Ale ja neviem čo ste tu z toho väčšina robili také haló...
Veď o to práve ide, že sa s ňou chce stretnúť osobne, aby zistil či je naozaj taká úžasná ako sa mu zdá cez internet, akurát na to vybral práve Valentín...
A tiež už som sa stretla s nejakými ľuďmi z internetu a tiež viem že človek môže na internete pôsobiť inak než v skutočnosti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
tak zavisi hlavne od toho, aky mate vztah, ale moze to byt dost velky naznak. vlastne to tak asi aj je mienene. ci?
...ked si cez net rozumiete tak nie je problem
@cefeus V podstate... prečo nie?
zawolaj,,ale..nebud prekwapeny ked ťa tam bude čakať dajaka štyridsiatnička..
ale nie..sice je to možne..ale.. ked ju dobre poznáš malo by to byť w pohode..
Veď o to práve ide, že sa s ňou chce stretnúť osobne, aby zistil či je naozaj taká úžasná ako sa mu zdá cez internet, akurát na to vybral práve Valentín...
A tiež už som sa stretla s nejakými ľuďmi z internetu a tiež viem že človek môže na internete pôsobiť inak než v skutočnosti...