Pravdupovediac neviem sa vyjadriť, neviem ako sú na tom so štadiónmi a celkovo, takže si to najprv musím kuknúť.
Mne sa páči že teraz dva roky to bude Švédsko a Fínsko a že sa bude hrať novým formátom (skupiny po 8), je škoda že Česi budú potom robiť 2015 samostatne, Praha + Bratislava by bolo zaujímavé riešenie
nepaci sa mi podporovanie akejkolvek diktatury. uz vidim tu propagandu, co bude pocas majstrovstiev vykreslovat bielorusko ako mlady slobodny dynamicky otvoreny stat. grrrrrrrrc
Je pravda, že Lukašenko má diktátorské maniere, ale garantujem vám, že pokiaľ sa k moci dostanú prozápadní politici, rozkradnú ho asi tak, ako aj nás. Nezostane tam kameň na kameni.
Ja sa ich nezastávam. Len nevidím dôvod, prečo by tam nemali MS byť. Ak by tam neboli, vôbec nič by to nezmenilo. A to že uznám, že tam niektoré veci fungujú, ako by mali, neznamená že sa toho režimu zastávam.
@mm47 ved o to ide ze je to krajina kde sa porusuju zakladne obcianske prava a preto by sa tam nemali konat MS aby sa vyjadril nesuhlas,o cudzich fanusikov tu vobec nejde a Berlusconi je stary senilny kokot
@hetfield To moze byt ale nic to nemeni na tom ze od Bielorusov sa to da cakat ale ze v Taliansku , akoze super zapadnom svete si robi co chce ma prekvapuje.
Nesuhlasit je asi take ako dochodcovske peticie .... hovnu to pomoze.
Ale z principu som zvedavy ako to bude cele vyzerat ked tam budu.
@kolini a prečo by mali byť nezhody? A veď by sa to spravilo tak jak 2012 a 2013, jeden rok v Prahe a jeden v Bratislave rozhodujúce zápasy. A áno, od budúceho roku sa hrá dve skupiny po osem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Mne sa páči že teraz dva roky to bude Švédsko a Fínsko a že sa bude hrať novým formátom (skupiny po 8), je škoda že Česi budú potom robiť 2015 samostatne, Praha + Bratislava by bolo zaujímavé riešenie
@inequity a ty svojim prijebanym ucesom
Ak by tam majstrovstvá neboli, nič by sa nezmenilo
praha + bratislava by bol fail.. milion nezhod a bitka o miesto, kde by sa mali hrat hlavne zapasy turnaja.. cize s tym nesuhlasim..
btw dve skupiny po 8 teamov?
Bielorusi hrajú solídny hokej a určite si majstrovstvá zaslúžia viac ako nejaké maďarsko alebo tralalastan.
Je pravda, že Lukašenko má diktátorské maniere, ale garantujem vám, že pokiaľ sa k moci dostanú prozápadní politici, rozkradnú ho asi tak, ako aj nás. Nezostane tam kameň na kameni.
A EU je tiež diktatúra.
Ja sa ich nezastávam. Len nevidím dôvod, prečo by tam nemali MS byť. Ak by tam neboli, vôbec nič by to nezmenilo. A to že uznám, že tam niektoré veci fungujú, ako by mali, neznamená že sa toho režimu zastávam.
-volia prezidenta tak, že o tom ani poriadne ľudia nevedia
-vyvíjajú nátlak na politikov, aby podpísali Lisabonskú zmluvu
-vyvíjajú nátlak na politkov, aby niečo podporili, ak nie, tak sa vyhrážajú
-bežne označujú národne orientovaných ľudí za nacistov
Ked tam bude MS tak na cudzincov budu prijemní , pohostinní , aby sa ukazali v dobrom svetle pred svetom.
A som za.
Nesuhlasit je asi take ako dochodcovske peticie .... hovnu to pomoze.
Ale z principu som zvedavy ako to bude cele vyzerat ked tam budu.
Robí takéto niečo Bielorusko ?