hádka cez net je tá najjednoduchšia, najzákernejšia a najsprostejšia vec (myslím vo vzťahu), ktorá vznikne ani človek nevie ako... chýba intonácia, mimika, INTONÁCIA
@pernik ja som maniacil Wow dlho ale stretko som nikdy tam nemal
Ale take ze kde sa stretnem v kaviarni, zabavike Wow mam tam kamosa zadara 10 hod, trocha zahrajeme, sex si viem u nich predstavit akurat medzi nejakymi prestavkami v raide ze 15min pauza
@pernik Wow bolo kedysi ok, mal som ho velmi rad este zo zaciatku ale casom ako prisiel prvy datac bolo to horsie a horsie. Je pravda ze to meni cloveka aj mna to zmenilo, rpsote spravili to tak, ze clovek sa tam citi ako keby tam zil
Ja som s frajerom hrávala battleknight aaaa gladiatus ale to ma už prešlo... teraz mafia wars ale to sme vlastne nehrali spolu...on to začal hrať a mne sa to zapáčilo tak som začala aj ja
@pernik a @bress WoW mení len psychiku tých, čo si to nechajú :p Ja hrávam WoW od decembra a zatiaľ nezisťujem, že by mi to liezlo na mozog Ale pár spolužiakom hej
@0 nemyslím, že je na tom niečo divné. Minule som bol hosť na "svadbe" vo WoW on býva v Poprade a ona na Kysuciach, takže to je jeden z mála spôsobov ako môžu byť "spolu"
@pernik nemohol som si nevsimnut tvoj koment to mi hovoris ze som teraz zdegenerovany a sa neviem sa inak chovat ? proste hram to ako zabijanie casu a nie ako zavislacinu ako napr. mr. Juris a ano som jeden s tych spoluziakov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
"Kde sa stretneme?"
"V Stormwinde na námestí"
"Okej, zachvílu som tam."
A jak by to asi vyzeralo so sexom
Ale napríklad keď som hral Second Life tak tam to bolo bežné
Ale take ze kde sa stretnem v kaviarni, zabavike Wow mam tam kamosa zadara 10 hod, trocha zahrajeme, sex si viem u nich predstavit akurat medzi nejakymi prestavkami v raide ze 15min pauza
Ja som WoW skúsil, ale naštastie ma to vôbec nebavilo, Questy nudné, nepáčilo sa mi to, urobil som lvl 20 a odinštaloval som to.
Toto nieje pre mňa.
Jediná MMO pri ktorej som strávil fakt kopec času je Second Life, ale to je niečo úplne iné ako WoW.
"mení" je slabé slovo, to je podľa mňa už pokročilé štádium degenerácie
viem vlastna skusenost poviem tak ze za rok som mal vyse 100dni pri skole... a bol aj mesiac ked som mal 20 dni
@22
nestrašte ma, asi si dnes spacifikujem brata...
my sme s frajerom hrali travian spolu
ale ide o to že asi jediná vec kvôli ktorej sa počas nášho vzťahu "hádame" je kingsage
@0 nemyslím, že je na tom niečo divné. Minule som bol hosť na "svadbe" vo WoW on býva v Poprade a ona na Kysuciach, takže to je jeden z mála spôsobov ako môžu byť "spolu"
Pocuvaj,ale neskomolil si nahodou tu otazku nejak??Pretoze to takto nedava absolutne ziaden zmysel