@majusssska nenazval by som sa šťastným, hlavne ak som permanentne hladný a za jedlo dávam neskutočné peniaze.. (a hladný nezaspím, hladný nie som schopný naplno fungovať, čiže ani menej jesť mi nejde)
jasne , jem jem a stale som sucharik ...no treba cvicit ...hej hej mne sa nechce ...okey tak budem sucharik a namocim sa do cokolady ..budem polomačany
Ja mám stále 48kg a pritom sa napchávam tak, až to bolí.. stále niečo jem, prežúvam, sladké, slané, smažené, zeleninu ovocie ryby a hovadiny, pribrať nič. Už ma to štve, lebo by sa patrilo..
ja jem furt a vsetko aj veci z ktorych sa vraj pribera a v dost velkych mnozstvach a to mi viaceri vravia ze mam zo sebou nieco robit a pribrat lebo vraj som jak anorekticka. a ja by som naozaj rada trosku pribrala. nemozem si ani nohavice kupit co by mi nepadali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
sladkosti, vysmážané jedlo, pečivo.
@filus
Neskutočný metabolizmus má. A pritom je hrozne chudá
a ty, slečna, papkaj pekne všetko, hlavne mliečko, pekný deň.
to však neznamená že hocičo jem, ale zase aby som si dávala pozor na jedálniček, kedy a koľko, to vôbec..
záleží od človeka.. kamarát schudol 10kg za 2 mesiace jedine tým, že vynechal mastné a sladké a začal behávať