myslím si že áno, pretože nad takým musím stále rozmýšlať a aj ja sa musím snažiť a nie len tak vyčkávať, kedže viem, že ma hneď bude volať on... A myslím si, že je normálne že si ceníme to, čo nedostaneme okamžite
Ja si myslím,že áno ... Vidím to na kamarátke... Chcela jedného chalana,keď ju už chcel aj on,kašľala na neho.... Potom ho chcela znova,on už nechcel .... no a chcela ho čoraz viac a viac a viac
Potom to bolo zas tak ako spomínam vyššie ... a zase sa na neho vykašľala
ak je ten chlapec megasexi, bude pre nu pritazlivy bez ohladu na to, ci je lahko dostupny alebo nie ...a tiez zavisi na tom, co sa mysli pod tym "lahko dostupny", ze jej zdvihne kazdy jej telefonat? ze ked ho o nieco poprosi, tak vzdy jej vyhovie? alebo nieco ine? a @catmartina co myslis pod tym, ze sa lahko namotaju? tak ako dlho by mal muz so zenou len nezavazne kecat a flirtovat pred tym nez budu mat vztah, aby to nevyzeralo, ze sa lahko chlap namotal?
@catmartina myslim si, ze keby si to zacala dalej rozvadzat vyplynulo by z toho, ze na tom v podstate nezalezi ...ako mi raz povedala jedna kamoska - ak za nou pride fesny chlap a zacnu spolu kecat, tak je to mile, poteseniahodne flirtovanie, ale ak za nou pride skaredy chlap, je to ulisne vtieranie sa
a @echoechoecho myslím, že nedostupný je práve vtedy, keď ani neflirtuje, proste nič, žiadne rozhovory, žiadne podpichovanie, proste môžeme sedieť celý večer vedľa seba v bare napríklad a z neho vyžaruje také niečo, že sa bavím so všetkými naokolo a s ním nie - aspoň mne príde takto sa správajúci chlap nedostupný.
a k téme - zväčša sa mierne namotám na dostupného chlapa, potom sa stane niečo a prestane byť dostupný a týmpádom sa namotám ešte viacej.
heh.. jáá si myslííím... okej, netuším rozdiel medzi ľahko a ťažko dostupným týpkom... poznám jedného, kt. žiadna oficiálne nechce, no svojím správaním si získa každú a s každou to nemyslí vážne a tento spôsob života mu absolútne vyhovuje a keď na to tie kočky prídu, tak majú na výber: buď majú niekoho, koho môžu raz za čas zneužiť (a pokial sa dobre spravaju, tak mu to prekazat nebude), alebo sa na neho vyprdnu a hladaju si ineho Dokonaleho. .. takze.. záver: ono to záleží od správania.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
aj ked zozaciatku bola pre man ta baba že "wow" ale ked som už zistil že za týžden by bola moja tak som uz nanej to wow nevidel ...
Potom to bolo zas tak ako spomínam vyššie ... a zase sa na neho vykašľala
Aspoň mne sa to zatiaľ potvrdilo.
a @echoechoecho myslím, že nedostupný je práve vtedy, keď ani neflirtuje, proste nič, žiadne rozhovory, žiadne podpichovanie, proste môžeme sedieť celý večer vedľa seba v bare napríklad a z neho vyžaruje také niečo, že sa bavím so všetkými naokolo a s ním nie - aspoň mne príde takto sa správajúci chlap nedostupný.
a k téme - zväčša sa mierne namotám na dostupného chlapa, potom sa stane niečo a prestane byť dostupný a týmpádom sa namotám ešte viacej.
1. aj chlap, ktorý sa žene nepáči, vie zaujať ak sa nevtiera a hneď nebalí..je proste pohoďák
2. aj chlap, čo sa žene na prvý pohľad páči ju nezaujme, keď je to zženštilý a vtieravý trapko !
3. všetko je individuálne
4. často chceme to čo nemôžeme mať alebo to vieme len ťažko získať(takže do vzťahov sa to len premieta)
Záver: dôležité je aj tak vystupovanie daného človeka a jeho sebavedomie