Je pravda , že ženy sú v mnohých prípadoch lepšie vodičky a neplati už na nich ten názor, že by sa mali len varechy držať?
škoda že vodičaky sa dávaju až po 18-tke, nechať sa voziť vo frajerkinom aute nie je na zahodenia, môžte si dať pivko, pospať si a viete, že sa zdravý dostanete domov, už sa teším
@radiophonic vy ste kto ujo? všetci vedia, že ja som neni ten zajko 30, a teraz to už konečne viete aj vy. Ja som heteráčik 15 ročný on bol gay, škoda že som ho nevidel,ale určite ste ho tu mali radi
@drejka skaloverní sa tu na mne odbavujú a konšpirujú ako spraviť alebo stvoriť niekoho zo mňa čo nie som! ale aj takí musia tu na birdzi oxidovať ináč by to tu bolo smutne - neveselé, ach čo ma to tu len čaká?
@ronik16 Mozno si myslis, ze je to vtipne. Ano raz za zivot, z nudy. Ale postavit si na tom zivotny styl je ubohe.
Mal by si sa zamysliet, ci to co stvaras by robil normalny clovek alebo nie. A ak si si nevsimol, nikoho si tu neoklamal.
I ked... zacinam si mysliet, ze uz od nicku zajko30 je to len jeden velky zart, a za klavesnicou mozno sedi uplne ina osobnost, nez aka sa tu prezentuje.
ženy nie sú tak dobré vodičky... vedecky dokázané, že ženské priestorové vnímanie a ich schopnosť odhadovať situácie sú slabšie, ako u ich mužských opozít.
Mnohokrát sa ženy v krízových situáciách za volantom zachovajú tak nejapne a blbo, že mi tuhne v žilách krv...
Neodsudzujem ženy ako vodičov... česť výnimkám, nájdu sa aj dobré, no vo väčšine ženy stoja zy vylíž prdel.
Ešte stále je platné, že žena za volantom = bezpilotné vozidlo...
@freex8 no ja to už nechápem v profile hetero v skutočnosti gay a to sa tak tu kryjete alebo čo?
@hluzar rozviedol si debatu vzdialenu od mojho fora na 100km a čo je na tom fore take strašne s mojou Zuzkou sme o tom debatovali a bolo by to faj keby ma vozila na svojom aute
a môžem ťa ubezpečiť, že som Robo a žiadny zajko 30 akého so mňa robíte, mne nevadi že si gay, aj v triede máme jedného chalana geya a sme s ním velkí kamoši všetci chalani lebo je zábanvý a ho chápeme
a tu na birdze určite nestavam svoj život, myslel som si že tu bude pohodička a tak
určite existujú dobré vodičky a aj zlí vodiči, ale ked sa má zovšeobecňovať, tak v žiadnom prípade...vidím ako jazdia ženy..aj keď pravda, že muži tiež dosť často jak kokoti..
Najhorsi vodici su ti co behaju na embeckach a favoritoch a jazdia stylom wrc dalsia nebezpecna skupina su wannabe driftery (bmw e36) alebo "mafianikovia" s 20 rocnymi audinkami este spomenut HTP racerov ktory vyhradne predbiehaju v dedine na 50ke a za dedinou zrychlia na 70
zeny vacsinou len brzdia premavku tak isto ako vodici Avie alebo Karosy a niesu az take nebezpecne
Vo vsetkom su muzi lepsi ako zeny...mam na mysli porovnanie najlepsich muzov a najlepsie zeny v niecom. Ale v globale je to individualne samozrejme, tato diskusia mi pride bezvyznamna.
@Ronik16 , jaj tak ty si heteráčik! Je to tak, väčšina heterákov o sebe tvrdí, že sú heteráčikovia.
@Feex8 , ty buzíček, ako ťa bol zakladateľ a kráľ fejkov nazval, ty sa mi páčiš! Aj ja tebe?
Pred časom som vyjadril údiv nad tým, ako spoluobčania s vážnou tvárou reagujú na Zajove výpady, zlostia sa, odporujú, zastávajú sa ho, dokonca sa našli takí, ktorí tvrdili, že Zajo je reálna bytosť. A je to tu. Preperzonifikoval sa. Nie, prefejkoval.
@alpynus spamataj sa ty blbčo blbá a daj tomu chalanovy pokoj ja som filip zajko30 a žiadny ronik16, máš s tým nejaký problem a ako vydím serieš sa tu aj do druhych, tak ty si potom riadny kktko....filip
@mielikki vidm že sa ti zapacil zajacik 15 rocní ronik16 ale maš smolu nie som to ja niekedy sa môžu aj blbane milit!!!
a sipresne taka aka si aj bola, zda sa že sa uz nezmenis, lutujem to tvojho frajera ale ti si vlastne asexualka no to je aspom jeden muž zachranený od nešťastia že by si ťa zobral!!!!!!!!!!
@radiophonic a ty pedifil vydrbaný zachcelo sa ti mladeho mäsicka, že ti neni hamba ma vytiahnuť z mojho kludu a musim tu čitať kkotiny na toho ronika16 čo tu s nim robite, ste fakt supi a šakaly, na divokom západe bi si bol davno odjebanyýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý!!!!!!!!!!!!!!!!!!
? pointa mi uteká ale najviac ma dostalo ked @vladenka sa skoro hodila jednej vodičke pod kolesá a zahlási : " žena za volantom sa čudujem že sme ešte živé!"
sú dva typy vodičiek s ktorými sa bežne stretávam:
1.typ- vodičák si spravili len zo spoločenského donútenia v rámci všeobecného vzdelania, autom jazdia minimálne, berú to ako obtiaž a tomu priamo úmerne zodpovedajú šoférske výkony
2.typ- jazdia často, či už z donútenia alebo dobrovoľne a preto jazdia dobre, žiadny rozdiel oproti chlapovi šoférovi- a tým myslím aj negatívne stránky
Nesuhlasim. Nie v mnohych pripadoch ale opravujem autora diskusie,ze v ojedinelych pripadoch. To co zazivam na cestach zo strany zien je nieco nenormalne a viem uz zozadu zistit na 99% ze je zena za volantom podla spravania na ceste. V mnohych pripadoch to nema nic spolocne s opatrnostou ale s tym, ze skratka nevedia jazdit. To je vsetko a asi by som si mal kupit kameru do auta co nataca ludi predomnou ako jazdia, zalozit na to specialne web stranku, kde to bude uploadovat pre vsetkych kritikov a tym co tomu neveria alebo su opacneho nazoru.
ano, su v mnohych pripadoch lepsie vodicky, samozrejme nechcem zovseobecnovat. Stretla som sa s babami, ktore jazdia fantasticky, VOBEC nebrzdia premavku, no aj s pravym opakom. Co sa tyka panov tvorstva, tiez je to individualne. Super jazda, ziaden problem, no mala sopm cest spoznat i chlapika, ktory si mylil rychlostnu paku s rucnou brzdou. A to hovorim smrtelne vazne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
samozrejme každá je iná nemôžem ich všetky dávať do jedného vreca
@feex8 ale ja som Robinko Nik...., moje volske očko
a ešte mi prezraď ako sa tu dávaju smajlikovia?
Ty mi za prenasledovanie nestojíš, len štýl zakladania diskusií je neprehliadnuteľný
@radiophonic skus posudit sam. no myslim, ze je to vysoko pravdepodobne. ale to len z mojho neskuseneho fakeovskeho pohladu
@hluzar a teraz už verím tomu, že si chorý, myslel som si že to na teba šijú ale je to fakt pravda
@feex8 a nech si číta ja nie som buzíček ako ty, nemám čo skrývať
@mielikki a ko že si uhádla, však je to tam napísané
inac, mas pravdu, som gay
nie, nemenim rychlo orientacu. ja som stale gay. vzdy sa mi pacili viac chalani a muzi
Mal by si sa zamysliet, ci to co stvaras by robil normalny clovek alebo nie. A ak si si nevsimol, nikoho si tu neoklamal.
I ked... zacinam si mysliet, ze uz od nicku zajko30 je to len jeden velky zart, a za klavesnicou mozno sedi uplne ina osobnost, nez aka sa tu prezentuje.
Mnohokrát sa ženy v krízových situáciách za volantom zachovajú tak nejapne a blbo, že mi tuhne v žilách krv...
Neodsudzujem ženy ako vodičov... česť výnimkám, nájdu sa aj dobré, no vo väčšine ženy stoja zy vylíž prdel.
Ešte stále je platné, že žena za volantom = bezpilotné vozidlo...
@hluzar rozviedol si debatu vzdialenu od mojho fora na 100km a čo je na tom fore take strašne s mojou Zuzkou sme o tom debatovali a bolo by to faj keby ma vozila na svojom aute
a môžem ťa ubezpečiť, že som Robo a žiadny zajko 30 akého so mňa robíte, mne nevadi že si gay, aj v triede máme jedného chalana geya a sme s ním velkí kamoši všetci chalani lebo je zábanvý a ho chápeme
a tu na birdze určite nestavam svoj život, myslel som si že tu bude pohodička a tak
vies, ja som v skutocnosti dievca.
ale nikomu to nepovedz. je to tajomstvo.
Kolmen tähden jallupullon juotuaan
Kaksi miestä tutkii muistikirjojaan
Toinen tuskailee, kun sivut täynnä on
On toisen kirja pitkään ollut sivuton
Vaimo liikaa mieheltänsä kyselee
Ei kun pullo pöytään, sitten miettimään!
Lapset nukkuu, pimeys vain tihenee
Vaimo vastauksen pian saa äijältään:
Juodaan viinaa
Tullaan viisaammiksi näin
Juodaan viinaa
On todellisuus piinaa hetkittäin
Selvinpäin
[nasleduje nekontrolovatelne skakanie, priblbly uskrn na tvari a neskutocne mnozstvo energie]
rovnako niekolko krat denne vyslovim slova, ty prije.any ko.ot
zeny vacsinou len brzdia premavku tak isto ako vodici Avie alebo Karosy a niesu az take nebezpecne
@Feex8 , ty buzíček, ako ťa bol zakladateľ a kráľ fejkov nazval, ty sa mi páčiš! Aj ja tebe?
Pred časom som vyjadril údiv nad tým, ako spoluobčania s vážnou tvárou reagujú na Zajove výpady, zlostia sa, odporujú, zastávajú sa ho, dokonca sa našli takí, ktorí tvrdili, že Zajo je reálna bytosť. A je to tu. Preperzonifikoval sa. Nie, prefejkoval.
sorry, richard, ale ja som gay
Ale inak všetko to isté.
Chlapče, spamätaj sa konečne.
A nebol si ešte pred pár týždňami žena?
a sipresne taka aka si aj bola, zda sa že sa uz nezmenis, lutujem to tvojho frajera ale ti si vlastne asexualka no to je aspom jeden muž zachranený od nešťastia že by si ťa zobral!!!!!!!!!!
A ja som si myslela, že som trafená, keď som si objednala drubľu. Toto ma presvedčilo, že JA som ešte vcelku normálna.
filip 10x
a je mi to ľuto
filip
filip
(neodpustila som si
1.typ- vodičák si spravili len zo spoločenského donútenia v rámci všeobecného vzdelania, autom jazdia minimálne, berú to ako obtiaž a tomu priamo úmerne zodpovedajú šoférske výkony
2.typ- jazdia často, či už z donútenia alebo dobrovoľne a preto jazdia dobre, žiadny rozdiel oproti chlapovi šoférovi- a tým myslím aj negatívne stránky
@Zajko30 , kedy mi ukážeš prdelku?
česť výnimkám