Zaujimal by ma vas nazor na financie vo vztahu. Mam pocit ze ako mlada baba davam do vztahu , mimo citovej roviny, viac ako dospely muz. V tom zmysle že sice ,,byvam-nebyvam" u neho.. totiz on si plati podnajom 100eur a stale sme u neho. Pokracov koment
Tak sa mu revansujem tym ze kupim jedlo do bytu. Lenze to jedlo ma mesacne vyjde aj 150 eur , s tym ze on so mnou nejde do obchodu. Cize je na mne ze nakupim, to co si zarobim to miniem na jedlo, donesem kabele, kazdy den mu robim ranajky, kazdy den obed , veceru, popritom mu robim maskrtky picovinky a vsetko mu nosim pod nos. Kazdy den umyvam riady aj 8 krat denne, kazdy den upratujem , perem mu jeho handry zehlim skladam. proste mi to zabere strasne vela casu.. a on nerobi nic.. co zarobi to vsetko mu odide na jeho pausal, poistku , auto byt bla bla.. nic mu nezostava.. Mala som promocie, a ani len ruzu mi nekupil. Iba dosiel sa najest.... Chybaju mi take tie malicke pozornosti , vedomie ze mam schopneho chlapa pri sebe ktory sa vie postarat.. baby vadilo by vam to keby mate takehoto chalana ? Na druhej strane sa velmi pekne chova ku mne , viem ze ma lubi len tato stranka ma dost trapi.. kradne mi to take zenske sebavedomie.. ze mam 22 rokov a namiesto toho aby som sa nehala hyckat , makam od rana do vecera este za vlastne prachy
Tvoja chyba, mas tak ako si si zariadila. A ano, mne by to vadilo,nechodila by som s takym muzom.
Mne moj nosi ranajky do postele kde mi syr vykroji to tvaru srdca, umyje riad, kupi mi veci ked sa mi pacia...
@3 jn, dopice, strasny chlap!! hotovy debil, ba priam kokot! ale v opacnom garde je vsetko ok... jeez, ja som taky rad, ze som sam, asi by ma jeblo, keby mala moja baba takyto postoj.
Byvas u neho, aj na aute ta povozi. Este sa aj ku tebe dobre chová, tak neviem, čo by si ešte chcela ruze do postele? To nie je ako v romantickych filmoch
Absolútne s tebou cítim..Ja totižto ťahám celú domácnosť a môj spolubývajúci"partner" celé dni nič nerobí,nemá prácu a ja všetko finančne ťahám. Vyskúšaj niekoľko dní nič neurobiť,nevar,neupratuj a uvidíš či si chalan uvedomí,ako mu pomáhaš..niekedy to zaberie a pridá sa a ocení ťa tými maličkosťami....Ak to nezaberie treba si určiť hranicu, kedy to už nie je znesitelné a odísť..ak ste len v partnerskom vzťahu-žiadne deti ani svadba-utekaj preč..
nic, predychal som tu trojku, mozem sa vyjadrit aj konstruktivne.
bohadopici, "ja nikoho obletovat nebudem, ved to je chore! nech radsej kazdy obletuje mna!" kriste...
no ale vazne, pripada mi celkom samozrejme, ze typek by mal nieco robit tiez. ale pozor, nieco robit neznamena, ze si v porovnani s momentalnym stavom vymenite ulohy - ako by ti odporucila tuto slecna (ano, taku davku pokrytectva budem spracovavat este dlho, fuj, boha...). len ked tie pravidla niesu od zaciatku, je tazke ich z nicoho nic vytvorit. osobne so spolubyvajucimi fungujem tak, ze sa absolutne netreba dohadovat, kedy co kto spravi. ked uz akutne treba popratat, poprace ten, kto ma cas. ked si chcem pozicat niekoho hrniec, no je zajebany, tak si ho umyjem, pouzijem a znova umyjem. ked dojde nieco co pouziva kazdy z nas, tak obvykle kupi nove ten, kto ma prvy cestu do obchodu. a - cuduj sa svete - aj ako tri bordelarske, lenive hovada si dokazeme udrzat na izbe poriadok. a uplne rovnake "pravidla" spolunazivania si predstavujem aj s partnerkou. nevidim jediny dovod preco to zbytocne komplikovat a urcivat nejake striktne dane pravidla (dnes umyvam riad ja, zajtra ty!), lebo to v konecnom dosledku neprinesie nic dobre.
spolubyvajuci a partneri su vsak trocha ine kategorie, to chapem. dost podstatna vec, ktorou som sa zatial nezaoberal, su prachy. tu ale velmi niet o com spekulovat - ked pracuje a vsetko mina na auto (ktore, predpokladam, vyuzivate obidvaja) + domacnost, je na tebe, aby si zabezpecila zvysok.
tak sa s ním o tom porozprávaj... povedz že bývate spolu a tak by ste sa spoločne mali aj o domácnosť starať... rozdeliť si úlohy napríklad, že on bude vysávať a umývať podlahu a ty umyješ riady a operieš a ešte dačo.. a variť môžete nastriedačku ... je to len na vás ako si stanovíte pravidlá vo vzťahu... vy ste si ich zjavne stanovili aj ked tak trochu nepriamo.... ale tebe to nevyhovuje a jediné čo môžeš robiť je o tom s ním hovoriť...
vadilo by mi to...
ako ja sa rada starám a všetko...ale chcela by som aj nejakú odozvu...nie sa len cítiť ako slúžka ......... proste..nedá sa, aby si takmer všetko robila len ty.
Keby som mala takeho partneraaa a mam moznost byvat inde tak idem. Lebo...ono nikto by si nemal nechat takto posluhovat od druheho, mal by sam sa uvedomit a to ze musis orehovarat do duse je same o sebe ponizujuce. To keby takto zneuzival kazdu vec aj do buducnosti? Dost znechucujuce...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
aaaach co ja by som dal za to, platit 100€ mesacne za byvanie
Mne moj nosi ranajky do postele kde mi syr vykroji to tvaru srdca, umyje riad, kupi mi veci ked sa mi pacia...
bohadopici, "ja nikoho obletovat nebudem, ved to je chore! nech radsej kazdy obletuje mna!" kriste...
no ale vazne, pripada mi celkom samozrejme, ze typek by mal nieco robit tiez. ale pozor, nieco robit neznamena, ze si v porovnani s momentalnym stavom vymenite ulohy - ako by ti odporucila tuto slecna (ano, taku davku pokrytectva budem spracovavat este dlho, fuj, boha...). len ked tie pravidla niesu od zaciatku, je tazke ich z nicoho nic vytvorit. osobne so spolubyvajucimi fungujem tak, ze sa absolutne netreba dohadovat, kedy co kto spravi. ked uz akutne treba popratat, poprace ten, kto ma cas. ked si chcem pozicat niekoho hrniec, no je zajebany, tak si ho umyjem, pouzijem a znova umyjem. ked dojde nieco co pouziva kazdy z nas, tak obvykle kupi nove ten, kto ma prvy cestu do obchodu. a - cuduj sa svete - aj ako tri bordelarske, lenive hovada si dokazeme udrzat na izbe poriadok. a uplne rovnake "pravidla" spolunazivania si predstavujem aj s partnerkou. nevidim jediny dovod preco to zbytocne komplikovat a urcivat nejake striktne dane pravidla (dnes umyvam riad ja, zajtra ty!), lebo to v konecnom dosledku neprinesie nic dobre.
spolubyvajuci a partneri su vsak trocha ine kategorie, to chapem. dost podstatna vec, ktorou som sa zatial nezaoberal, su prachy. tu ale velmi niet o com spekulovat - ked pracuje a vsetko mina na auto (ktore, predpokladam, vyuzivate obidvaja) + domacnost, je na tebe, aby si zabezpecila zvysok.
ako ja sa rada starám a všetko...ale chcela by som aj nejakú odozvu...nie sa len cítiť ako slúžka ......... proste..nedá sa, aby si takmer všetko robila len ty.