ahaaaaaaaaa.... ze ked niekto, s kym si mal techtle-mechtle, napise o tom podrobnosti do fora, riesi to ako problem a este ta k tomu aj zavinacuje? (lebo inak neviem ako by sa kto dovtipil, ze sa jedna o tu dalsiu danu osobu tak to anooooo, jednoznacne treba vymazat konto. a potom zaloz diskusiu, ze ako sa to robi a ci je to zdraviu prospesne a aka bola zla v posteli ta, co kydala na teba.
ja by som rád svoje Birdz konto z rovnakého dôvodu zmazal, keby to bolo možné... alebo aspoň keby bolo možné vidieť v Môj birdzi len novinky ľudí, ktorých mám v priateľoch a nie aj kopy ďalších, tiež by bolo super...
@tomice27 presne tak... nech je vidno len ludi ktorych mas v priateloch
podla mna je to blbost zmazat konto koli niecomu takemu... ono da sa to prezit a aj to boli ale clovek sa casom nauci nevnimat tu bolest alebo ju prestane citit... s casom to prejde...
na druhej strane je to v istm zmysle nefer takto pisat veci, no niekedy, ked sa clovek ide vyjadrit k danej teme, inak to nejde... ale myslim, ze zakladom je tu osobu aspon nezavinacovat... a snazit sa napisat co najmenej detailov... ked uz niekto tak chce pisat
je správne, keď tvorca birdzu sa zastaví nad takouto anketou, ba dokonca zahlasuje, keď do fóra o (ne)fungovaní birdzu, kde ho 10 krát tagli sa nevyjadrí?
vzdy sa mi na birdzi a ludi co su tu pacilo to ze napisu tu akykolvek problem i zivot ohrozujuci (obr. povedane) a vy ho tak dojebete (s prepacenim ale je to najvystiznejsie ) ze zmeni myslienky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
zivot je tazky
ale tak staci sem nechodit (i guess).
ak ta to boli
podla mna je to blbost zmazat konto koli niecomu takemu... ono da sa to prezit a aj to boli ale clovek sa casom nauci nevnimat tu bolest alebo ju prestane citit... s casom to prejde...
na druhej strane je to v istm zmysle nefer takto pisat veci, no niekedy, ked sa clovek ide vyjadrit k danej teme, inak to nejde... ale myslim, ze zakladom je tu osobu aspon nezavinacovat... a snazit sa napisat co najmenej detailov... ked uz niekto tak chce pisat
@sandy114