..Ahojte...mám thaký problém...poznám strááášne zlatého chalana..a mám ho rada..teraz to medzi nami nejak iskrí..vedela by som si predstaviť vzťah s ním..ale najväčší problém je to, že má 25..a ja budem mať 17...mne by to ani thak veľmi nevadilo..lenže ak
@7 mozno sa nelubia ale tak nemusi to byt kvoli auto sak nemozes byt voci ludom az taky nedovercivy, a co ked ma ten chlap 25? ked to ona poklada za spravne nech si robi co chce,bud jej to vyjde alebo nie.
vcera sa spolužiackao rok a niečo maldsia odomna)sťažovala že ma smolu na chalanov
lebo že ona chce takeho ktorý: na nu bude dobrý, bue ju lubit, nebude žiarliť ale zaroven aj trochu bude, bude pekný, nebude kokot, bude s ni msranda a bude mat 22 rokov a auto.....
a ked som jej povdala že asi je trochu narocna...... a ona oponovala ýe vobec neni, tak som sa jej spytala či sa jej nezda že je narocna ked musi mat 22 rokov a auto
,...a ona na to "tak dobre môže mať aj 19"
ale samzorejme auta by sa nevzdala
bože ja si zacian mfakt mysleit že som dokonala...i ked neižeby mi moja dokonalsot bola niečo platna
!!!! vy ste uz aki kokoti s holyknightom na cele!!! ja som sa so svojim chalanom zoznamila ked som mala 17 a on 25..uz sme rok spolu a vobec to nie je len o trtkacke ..s rodicmi si tak rozumie, ze uz skoro u nas aj byva..sme spolu kazdy den a nieje o com, proste nedala by som si ho za nic.. a nikuska, je lepsie ked chodis s dospelejsim chalanom, ktory uz aspon ma rozum a nerozmysla len vtakom ako poniektori v nasom veku..a rodicmi sa netrap, ti moji s vekom ani vobec s nicim nemali problem..vela stastia
Nemam slov... ked napisem ze je stary ruky prec posluchnes ? A celkovo vam to musi uz totalne vsetkym j3b4t na karbit 25r a stary kam na take p!cov1ny chodite ?
@0 dievca spamataj sa, neriesim tu ci ti ide o auto alebo nie...lebo to je fakt trapne zacinat s niekym vztah podla toho ci m auto alebo nie, ale zamysli sa...ty mas 16, on ma 25.....povedzme, ze rodicia budu ten 9 - rocny rozdiel akceptovat.....co myslis, kedy sa bude chciet zenit? a ty sa kedy chces vydavat? a kedy chces mat 1. dieta? a kedy bude chciet mat on? neviem ci chces ist na vysku, ale povedze, ze chces, co myslis? on bude zivit rodinu, zatial co ty udes chciez studovat?
Na vazny vztah urcite nie, ak si chces iba uzit, zatrtkat ahrat sa na caju pred kamoskami, tak v pohode, ale n avazny vztah urcite nie
mn opridam sa na stranu holyknighta a majlosa. Dievca je jasne,ze teba sa to paci. Ved on je uz dospely,ma skolu za sebou,buduje karieru, je mily,zlaty, inteligentny,pozorny...
Si prenho take mlade,chapave, nevyzrete dievcatko,ktore ho zboznuje.
Ale, ty mas 17,sama si este nedozrela,na chvilku to klapat moze,ale co budes robit, ked dojde k stretu zaujmov,teda on uz bude dobry tridsiatnik a ty mlada 22 rocna holka studujuca na VS, upúlne ine predstavy o svete a buducnosti budete mat.
My ti to tu nevysvetlime,urcite do toho pojdes,ale potom prosim zdrz sa zakladania for o tom ako si padla na hubu.
dievca pre teba je kokotina ked ma niekto odlisny nazor? keby je to taka kokotima tak rpeco tu niekolko ludi s mojim nazorom suhlasilo? a v poslednom case ich suhlasi dost...
...ja nepíšem že tie odlišné názory sú kktina...kktina je len to s tým autom...ja už fakt nwm ako ti to napísať aby si pochopil...stále narážam na to auto..nie na tie názory...
omg ser na to.. chces is zatrtkat? zatrtkaj si aj tak ta posle casom do pitche presne pre to co tu napisal smallangel a este niekto iny. Ked on bude chciet zalozit rodinu tvoj najvacsi problem bude ci pojdes na party do klubu A alebo do klubu B a ci sa najebes velmi alebo len tak akurat.
a ty si stale iba nepochopila ze to auto bola iba zamienka a sranda...my sme kecali o babach co idu po autach ale neva...jedine "nezne" narazky boli @3 a @4...dalej to bolo uz vseobecne
no tak s ním začni chodiť, ak chceš. ja by som tiež na tvojom mieste chodila so starším. aj teraz to tak je, a s chalanom môjho veku už nikdy, nikdy viac!!!
mam 19, frajer ma 18 a ma auto a dokonca sam zaraba a studuje a je to moj spoluziak a zaraba za mesiac viac ako moj foter a to som s nim zacala chodit od prvej triedy na strednej citim sa divne
Lubis ho? lubi on teba? co riesis? wek nie je dwolezity?? aj ked okolie to asi tak lahko nezobeire, casom, ked na was bude widiet, ze to myslite obaja wazne, ze sa mate radi, tak to pochopia aj ostatny. Hlawne si musite byt isty sami sebow!
ja mam 20r, a moj priatel 38, moji rodicia ho poznaju cize som to mala jednoduche ale tiez si museli zvikat, teraz sme uz rok spolu a stale nam to klape, vas osem rocny rozdiel nie je az taky kriticky,
@69 KEd tak pozeram okolo, zenske idu aj po dlazdicoch s ohrkanou feldou PickUp, hlavne ze "im kupi fernetik citruscek na diske" A asi im obkladal kupelku alebo dlazdil chodnik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
@11 ztrtka
inak niečo na tých vasich reciach bude
vcera sa spolužiackao rok a niečo maldsia odomna)sťažovala že ma smolu na chalanov
lebo že ona chce takeho ktorý: na nu bude dobrý, bue ju lubit, nebude žiarliť ale zaroven aj trochu bude, bude pekný, nebude kokot, bude s ni msranda a bude mat 22 rokov a auto.....
a ked som jej povdala že asi je trochu narocna...... a ona oponovala ýe vobec neni, tak som sa jej spytala či sa jej nezda že je narocna ked musi mat 22 rokov a auto
,...a ona na to "tak dobre môže mať aj 19"
ale samzorejme auta by sa nevzdala
bože ja si zacian mfakt mysleit že som dokonala...i ked neižeby mi moja dokonalsot bola niečo platna
ak ho lubis fakt neni co riesit a rodicia? možu byť radi ze neje nejaky "typek"
a do frasa..
mam i babu.. mate smolu a ja som stastny ;o)
skap ty pica pojebana skurvena nakazena
matku, nie tatka
A že flegmatik ...
Na vazny vztah urcite nie, ak si chces iba uzit, zatrtkat ahrat sa na caju pred kamoskami, tak v pohode, ale n avazny vztah urcite nie
Si prenho take mlade,chapave, nevyzrete dievcatko,ktore ho zboznuje.
Ale, ty mas 17,sama si este nedozrela,na chvilku to klapat moze,ale co budes robit, ked dojde k stretu zaujmov,teda on uz bude dobry tridsiatnik a ty mlada 22 rocna holka studujuca na VS, upúlne ine predstavy o svete a buducnosti budete mat.
My ti to tu nevysvetlime,urcite do toho pojdes,ale potom prosim zdrz sa zakladania for o tom ako si padla na hubu.
@43 myslim ze to je asi nemozne
ALe dobre,tak ho mas rada pre nieco ine,sak sa necudujeme,ale ber to z tej strany co mu ty mozes ponuknut?
@58 ...chalani thak v mojom veku sú na thakej úrovni ako keby mali 13...lebo niekedy mi to fakt thak pripadá...thakže chodiť s "deckom" nemusíím...
A co takto pockat kym budes mat 20,nechat dospiet aj tych rovesnikov. Na vztahy treba dozriet a nie silou mocou sa tam tlacit.
a tej prvej moznosti moc velku sancu nedavam...
sorry ale 16 rocny a 25? 20 a 38? zufale pariky...