Ahojte, určite to tu už niekde bolo, ale chcem sa spýtať konkrétne, na svoj prípad. Aký notebook by ste mi odporučili, nepotrebujem od neho veľa, taký klasický do školy. Hlavne nech nieje moc ťažký, robustný, skôr taký elegantný, a nech to funguje aspoň t
@jebazneba v dnesnej dobe si clovek nemoze byt isty nicim, lenovo je ale jedna zo znaciek ktora ma vcelku slusnu historiu a ludia su s nou spokojny. Povedat na 100% ze sa po zaruke nepokazi sa nikdy neda ale je tam dost vysoka sanca ze ked sa nepokazi v zaruke tak vydrzi aj nieco po zaruke
Po dalsie si nemyslim ze si Lenovo nechava priplacat za znacku, "znackove" notebooky su nieco ako Apple, Sony. Tam su dajme tomu rovnako vykonnostne booky radovo drahsie.
Ja osobne mam Acer na ktory by povedalo vela ludi ze vyrabaju zle produkty atd ale stal kusok viac a som s nim maximalne spokojny lebo splna vsetky moje poziadavky. Takze ani na prvy pohlad nie az tak vychvalena znacka moze bezproblemov slapat, no musim poklopat.
Siel by som do Asus (aj ked sa mi jeden co som mal pokazil), Acer, Toshiba, Lenovo a mozno Sansung. Ale to su len moje osobne preferencie. Zvysok zalezi na cene a to ze chces ist do lahkeho je dobry smer
@etelnair druhy je uz 13 a to moze niekomu prekazat ked chce pozerat filmy ja som osobne za ultraprenosne aj mam 13 ale na pracu ju mam pripojenu k externej 24
@jebazneba Ano, toshiba a lenovo su si dost rovnocenne znacky. Treba ti numericku ? Pises na nej casto? Ak by si to dokazala prekusnut tak ten prvy link od etelnaira je fakt pekny ultrabook 14 palcovy cize kusok mensi ako klasicke zato bezkonkurencna hmotnost a vydrz za taku cenu + ma SSD disk pre system. No natom musi byt radost pracovat
@etelnair ma 2,2 kg, to je super vaha na 15, udavana vydrz je tiez luxus, procak za i3 nebude prilis utekat a pri kancelarskej rpaci to je aj tak totalne jedno, ja nanom nevidim nic zle
@jebazneba ja si myslim zeby ti bezproblemovo vyhovoval
Áno Toshiby sú jedny z najspoľahlivejších notebookov. Kamarát má tiež Toshibu, nejaký herný ntb. Tiež mu funguje spoľahlivo. Čo som čítal na internete tak vraj sú Toshiby najmenej kazové. Japonské vecičky vydržia naozaj dlho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Po dalsie si nemyslim ze si Lenovo nechava priplacat za znacku, "znackove" notebooky su nieco ako Apple, Sony. Tam su dajme tomu rovnako vykonnostne booky radovo drahsie.
Ja osobne mam Acer na ktory by povedalo vela ludi ze vyrabaju zle produkty atd ale stal kusok viac a som s nim maximalne spokojny lebo splna vsetky moje poziadavky. Takze ani na prvy pohlad nie az tak vychvalena znacka moze bezproblemov slapat, no musim poklopat.
Siel by som do Asus (aj ked sa mi jeden co som mal pokazil), Acer, Toshiba, Lenovo a mozno Sansung. Ale to su len moje osobne preferencie. Zvysok zalezi na cene a to ze chces ist do lahkeho je dobry smer
» www.alza.sk/lenovo-ideapad-...
alebo toto
» www.alza.sk/lenovo-ideapad-...
a za pat stoviek mas uplne vsetko co ti treba
@etelnair ja som zabudla povedať že by som veľmi ocenila numerickú klávesnicu tieto som pozerala ale neni tam, preto som ich odpísala ale ďakujem
@dconan , ešte popozerám tie toshiby veru asi... teda vravíš že sú zrovnateľné s lenovom a tak?
@jebazneba ja si myslim zeby ti bezproblemovo vyhovoval
Áno Toshiby sú jedny z najspoľahlivejších notebookov. Kamarát má tiež Toshibu, nejaký herný ntb. Tiež mu funguje spoľahlivo. Čo som čítal na internete tak vraj sú Toshiby najmenej kazové. Japonské vecičky vydržia naozaj dlho...