@stenatko ach.. ja som tam nemienila ísť, lebo sa mi to nezdalo, kolkokrat ti to mám ešte napísať? a nemusí to hneď znamenať hento čo si napísala, prečo hneď útočíš?
Myslím si to preto, lebo takéto ťažké prachy ti za hodinu nedajú nikde. Sesternica skúšala niečo podobné a vykľulo sa z toho to, čo som hore spomínala.
píše sa tam 250€ za 20 hod., len treba aj text čítať. To je tak 12,5€ na hodinu, čo je dosť, ale tak jedná sa o prekladanie do AJ, a to je dobre spoplatnené. A chcú spoluprácu na viac ako rok...
ved to neni za hodinu ta odmena, precitajte si to cele a nielen hned na plat skocit. podla mna pri zadavani inzeratu je hoduina prevolenou jednotkou, ale kedze tu nie je mzda odpocitvana hodinovi, neda sa to tam inak napisat, aje zadana celkova odmena.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Inak to zle nevyzera.
je na tom niečo zlé?
Myslím si to preto, lebo takéto ťažké prachy ti za hodinu nedajú nikde. Sesternica skúšala niečo podobné a vykľulo sa z toho to, čo som hore spomínala.
k popisu cinnosti firmy:
=1" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.orsr.sk">» www.orsr.sk/vypis.asp?ID=11...
takze zas sme sa vela dozvedeli
Odmena:
250.00 € / hod.