Dnes sa u nas doma prevalilo ze moja 17rocna sestra je tehotná...No poviem vam poriadne ma to vytocilo...normalne ze som vzivote taky cirkus nezazila ...sak sa bojim mame co len nieco povedat ,bo hned ziape aj po mne...
@23 to mas pravdu je este dieta ale ozaj to zavisi od nej ako ona bude k tomu pristupovat zodpovedne a ako jej aj rodicia dopomozu ..mojej susede sa stalo to iste v 17tich tiez otehotnela teraz ma jej syn nejak 5 rokov a maximalne slusne ho vychovava ale tak pomaha jej aj otec dietata(uz jej manzel) a rodicia tiez robili na zaciatku cirkus ale to je asi normalne..
aj moja (starsia)sestra otehotnela skor ako by bolo normalne (16 rokov mala), no mama to len tazko predychavala, ale nakoniec to zvladla. dieta si nechala a ma pekneho chlapceka. na mna davali rodicia po tomto velky pozor, ale teraz je to uz ok a mam dost volnosti.
a poviem vam, ja som teraz maximalne opatrna a teraz viem, ze zo starsich surodencov si nie vzdy treba brat priklad, ale ucit sa z ich chyb.
no otecko uplne v pohode,on je taky flegmaticky v tomto..trosku ho to rozhadzalo ale uz ok..ale on je tiez mlady ide mat lne 20 rokov..takze tak..nic moc v ich pripade...ale ymslim ze teraz sa cela rodina hneva ale za par mesiacov budu vsetci cely radi..a mamu najviac sere to ze jej sa stalo to iste v 16..a jej dcere teraz tiez
@32 aj mojej mame sa to stalo skor ako planovala (je prvorodena), mojej mamy mama, tiez ale to bola ina doba ((tiez prvorodena), a moja sestra (tiez prvorodena).heh som rada ze som druhorodena ja by som teda dieta tak skoro nechcela. a dost mozne ze by som si ho dala vziat
moja sesternica tez otehotnela tak skoro..najprv sa nechcela priznat..
ale teraz sme vsetci radi, ze to takto dopadlo, lebo ma 4 rocneho syna alexa..a je strasne podareny..sice otca nema,=/ten zije dakde v svajciarsku..no aj to sa stava..
Jeziiis ja som si raz myslela ze som tehotna a mala som dost... Ale nesom a vcera sme s kamaratom rozpravali ze jake by bolo "super" keby som bola. Pre neho by to bolo super Sa tesil ze budeme chodit vonku s deckom. Blazon
Inak netreba verit chalanom z tento veci:"Ja sa do teba neurobim, som predsa skuseny"
@39 Ale prosím ťa... Vieš, nie každému to padne vhod, nie každý to dieťa naozaj chce... Mať dieťa v 17-tich je síce lepšie, ako mať ho v 14-tich, ale pochybujem, že to je ideálny vek na materstvo. To dievča iste nemá ešte ani dokončenú strednú. A ktovie, ako jej to nabúra všetky plány a ambície... Úplne sa jej zmení život. Preto z toho podaktorí robia horor, vieš?
ty kks..asi by ma eblo...Mám jednu kamosku co tiez otehotnela v 17tich..bola estelen v druhom rocnniku..a tak - nechala si to..a ak vám mám povedať pravdu- to dievca ma u mna respekt..bolo by jednoduche zbavit sa ho..ale on si radsej vybrala tu horsiu cestu..sice asi strati mladost..ale mozem jej drzat palce...
tak to teda musel byť cirkus no vazne tvoju sestru lutujem, skomplikuje si cely zivot.......poznam jednu babu, ktora otehotnela ako 16 rocna s 15 rocnym takze akoze haluz, ale vazne jej drzim palce, nech sa nad to nejak prenesie
ved si to vezmite ked si ho necha nedokonci skolu, kopec tzv kamaratov sa na nu vykasle ze je nezodpovedna, uz nebude moct chodit vonku ako pred tym...
@37 Inak toto je riadna kravina že: nevystriekam sa. Aj keď sa nevystrieka tak môžš otehotnieť totižto vtak vylučuje minimálne množstvo nejakého maglajzu (zvhčovadla) už keď mu len stojí a v nom sa často nachádzajú aj nejaké tie spermie :p
boze ake krute ze privedie na svet dieta (vam hrabe mladez)
rovno smutocne vence pred barak jej treba zaniest - achhh !
poznam kocku co ma babo v 16... skolu si dokoncuje popri babu, co su normalny kamosi tak ti zostali, idioti odisli (v nudzi poznas priatela),
a to ze sa nepojde bavit ??
btw. ako sa bavi dnesna mladez (teda nie ze by som bola daky vykopavka ale predsa) myslite tie diskoteky ? kde sa znasilnuje na hajzloch, zahulene kutice, ozrati a ogrcani kamarati ci kamosky ?? alebo mate na mysli to debilne vysedavanie vo vyklenkoch ?
o nic nedosla... aspon bude cas travit zmysluplnejsie ako dakym dementnym chlastanim a stracanim casu v nejakej trapnej partii kde jedine slusne slovo je zvratne zameno...
@40 omg čas sa dá tráviť aj inak, nie len v alkohole. Určite napr. nebude mocť ísť dakedy do kina alebo niekde do mesta, zahrať si nejaký šport lebo bude musieť pri decku sedieť. Neškatuľkuj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
toto by som nechcela..
22Otazka zodpovednosti,viery atd..by sa dalo menovat.ale lepsie mozno nemat,ako zle vychovane a este nevyzretou babou/zenouu?
a poviem vam, ja som teraz maximalne opatrna a teraz viem, ze zo starsich surodencov si nie vzdy treba brat priklad, ale ucit sa z ich chyb.
Treba myslieť pozitívne, lebo v tejto situácii už nič iné nezostáva, kedže sestra nebola dostatočne opatrná
ale neter je pekná!!!
ale teraz sme vsetci radi, ze to takto dopadlo, lebo ma 4 rocneho syna alexa..a je strasne podareny..sice otca nema,=/ten zije dakde v svajciarsku..no aj to sa stava..
uvidis, neskor budete mat z toho babatka radost
Inak netreba verit chalanom z tento veci:"Ja sa do teba neurobim, som predsa skuseny"
Taky k.t! Neste skuseni
co z toho robite podaktori horor
akoby bolo pomaly nenormalne rodit decka
tak ako tvojej sestre
Sidce aj ja som skor ako sa planovalalo, a co zomna vyrastlo .
Mno kazdopadne si to viem predstavit co by to bolo za cirkus.
a neboj sa pocas tych 9 mesiacov ak nie je hlupa dospeje viac ako si myslis
a ehm aj ja mam babatko a teda nemam pocit ze by mi skoncil zivot
rovno smutocne vence pred barak jej treba zaniest - achhh !
poznam kocku co ma babo v 16... skolu si dokoncuje popri babu, co su normalny kamosi tak ti zostali, idioti odisli (v nudzi poznas priatela),
a to ze sa nepojde bavit ??
btw. ako sa bavi dnesna mladez (teda nie ze by som bola daky vykopavka ale predsa) myslite tie diskoteky ? kde sa znasilnuje na hajzloch, zahulene kutice, ozrati a ogrcani kamarati ci kamosky ?? alebo mate na mysli to debilne vysedavanie vo vyklenkoch ?
o nic nedosla... aspon bude cas travit zmysluplnejsie ako dakym dementnym chlastanim a stracanim casu v nejakej trapnej partii kde jedine slusne slovo je zvratne zameno...