Mam Pc Intel Pentium 4, 3GHz.Moja čítačka kariet sa v systeme Windows XP Home Edition nezapína, poprípade sa zapne len raz začas?V systeme Windows XP Professional sa zapne zakaždým?Čo myslíte v čom je problém?
ako ty sa pytas ci sa zapne aleno raz za cas zapne v Home Edition? a potom ci sa zapne za kazdym wo Windowse XP? V com je problem? Vies v com? Mozno aj v tebe. Vsak system ti musi rozpoznat hardwer(zariadenie) A ked ti ho neropozna tak DRIVER treba naistalvoat si mysliom.
Bud mas XP a sa zapne zakazdym. ja som v pici. Tie otazniky tam vlastne mali byt skoro vsade? Alebo len pri poslednej vete?????
KASKO:Tá čítačka kariet je integrovana do základnej dosky a teda je nastavena ako bootovacie jednotka a integrovana aj do BIOSU.Čiže z toho vyplíva že keď je niečo v BIOSE tak to netreba inštalovať.Pevný disk tiež neinštaluješ a je tam nie?Ja sa pýtam že prečo sa nezapne zakaždým spustením systemu ale len v určitých intervaloch -cca 1x na 10 zapnutí ale v XP Profesional sa zapne bez problémov po každom spustení počítača.
podla mna je ta citacka kariet kontatybilny len s niketorym operacnym systemom a windows home edition to nie je. Ale nedjem sa rozpisovat lebo budem zotrety hned a za raz. POuzivaj XP potom a nebudes mat ziadny problem
To ze je citacka kariet integrovana v BIOSE vobec neznamena ze ju nemusis instalovat, pevny disk si tiez windows konfiguruje pri instalacii. USBcko je tiez sucastou zakladnej dosky a je v BIOSE a aj tak sa ti nainstaluje . Skor by som to videl v tom ze XP Profesional ma ovladace priamo v instalacke ale XP Home nie...
To je možné.Ibaže PC som kúpil s predinštalovaným XP HOME.Tak dúfam že predpokladám správne keď poviem že OEM verzia je upravená verzia systému tak že je konfigurovaná s HW v tomto PC.Takže je možné že to niekto pojebal nie?
OEM verzia je obyčajný Windows dodávaný pre PC servisy, obchody atď.. Nemyslím si (alebo som sa s tým zaiaľ nestretol) že by bola nakonfigurovaná podľa HW.
OEM je to ze napriklad firma xyz ditribuuje/predava software firmy abc (od ktoreho dany soft kupila) aj zo svojimi pocitacmi (pocitacmy firmy xyz)
Cize napriklad ze shark predava windoze na svojich pocitacoch, cize takyto windoze sa nazyva OEM..
Tvoj problem mozes poriesit preinstalovanim driverov. Hovoris ze citacka je integrovana na doske, tym padom preinstalujes (nainstalujes ak si tak doteraz neurobil) driver z CD ktory bol k doske..
Ano to viem že je lacnejší.len ja som si ho nekúpil,tento sprosty HOME tam už bol.Pričom ja potrebujem Profesional, lebo ten podporuje programovacie jazyky STEP 5 a STEP 7.Tu všetko fachčí ako má.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Bud mas XP a sa zapne zakazdym. ja som v pici. Tie otazniky tam vlastne mali byt skoro vsade? Alebo len pri poslednej vete?????
podla mna je ta citacka kariet kontatybilny len s niketorym operacnym systemom a windows home edition to nie je. Ale nedjem sa rozpisovat lebo budem zotrety hned a za raz. POuzivaj XP potom a nebudes mat ziadny problem
Cize napriklad ze shark predava windoze na svojich pocitacoch, cize takyto windoze sa nazyva OEM..
Tvoj problem mozes poriesit preinstalovanim driverov. Hovoris ze citacka je integrovana na doske, tym padom preinstalujes (nainstalujes ak si tak doteraz neurobil) driver z CD ktory bol k doske..