Ak si robim z chalanov srandu,doťahujem sa s nimi o hluposti tak s nimi flirtujem? Co je vlastne flirt? Nechcem s nimi flirtovat,ale niektori ludia proste povazuju aj normalne veci za flirt. Co povazujete za flirt vy?
To aj ja som sa raz na krúžku normálne bavil s jedným dievčaťom a keď povedala "vtip" tak som sa snažil tváriť že bol vtipný aby som nebol nezdvorilý. To dievča si to zle vysvetlilo a mesiac som sa jej nemohol zbaviť a od iného dievčaťa v tom krúžku som sa dozvedel že to vyzeralo že s ňou flirtujem ono je to dosť ťažké, byť zdvorilý a milý ale pritom jasne dávať najavo že nič nechcem..
je ťažké povedať, čo je flirt a čo nie... ku niekomu sa môžeš správať milo, priateľsky a on to zoberie ako flirt, aj keď ty si to tak nemyslela... s niekym môžem flirtovať že ťa ide roztrhnúť a on to aj tak ako flirt nepochopí... aj ja si z kamarátov robím srandu rovnako ako aj oni zo mňa, doťahujeme sa a zatiaľ to nikto z nás ako flirt nezobral...
no, nie, že by som sa chcela robiť za nejakú "starú oharku" ale ako tak pozerám dnes aj na moje rovesníčky, ale hlavne na mladšie baby, zvykli si baviť sa s chalanmi takým štýlom, že to naozaj vyzerá, ako flirt, dokonca občas by som to nazvala aj niečím viac...vyslovene návrhom.
Skrátka - príliš otvorené, príliš vyzývavé, niekedy povedia viac, ako by mali, alebo ako by vôbec bolo spoločensky únosné....a i.
Bohvie, ako sa toho vyvarovať. Asi sa to naučíte časom. Tam skrátka ide o tie jemné rozdiely medzi decentným flirtom, ktorý je naozaj na úrovni, ako by sa spolu mali baviť dvaja dospelí ľudia, alebo či to je bezhlavé a vyzývavé koketovanie, ba až návrhy detí a puberťákov.
ja sa stále z niekym doťahujem, podpichujem strašne to mám rada a tí dotyčný už dobre vedia že to nie je flirt ale stretla som sa aj s takým čo to zle pochopil ale to len preto, že to tak chcel chápať takže jeho vec
Ak mozem pridam aj ja nazor ...flirt je podla mna dost vseobecne slovo..niekto povazuje za flirt ked niekomu clovek lichoti..druhy zase povazuje za flirt ked je to trochu viac pikantne..vec nazoru ale zaujimava tema..da sa o nej viac popisat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@inequity Ty máš ale šťastie na domýšľavé dievčatá.
Skrátka - príliš otvorené, príliš vyzývavé, niekedy povedia viac, ako by mali, alebo ako by vôbec bolo spoločensky únosné....a i.
Bohvie, ako sa toho vyvarovať. Asi sa to naučíte časom. Tam skrátka ide o tie jemné rozdiely medzi decentným flirtom, ktorý je naozaj na úrovni, ako by sa spolu mali baviť dvaja dospelí ľudia, alebo či to je bezhlavé a vyzývavé koketovanie, ba až návrhy detí a puberťákov.