Pred dvoma mesiacmi ma nechal chalan ktoreho som milovala no neviem ci ho stale milujem ale dufam ze nie......Trikrat sa so mnou rozysiel...nechapala som rpeco, prvykrat lebo dal na svoju partiu ze ma na viac ze ja som pre uboziakov druhykrat lebo sa cosi
Ano ,je to tvoja chyba,pretoze si sama uplne zmatena,nevies co chces a ked ta raz sklamal,sklame lahko aj druhy krat a to sa aj potvrdilo...
Mala si si drzat odstup a nie tak naivne sa mu vrhnut do naruce a rovno nohy roztiahnut...
Dalsia chyba je ze si sa hend pustila do noveho vztahu,pritom si si sama v sebe neujasnila ten predosly... nemysli uz na toho predosleho a skus sa sustredit na toho sucasneho,aj ked je to tazke a budes mu tym ublizovat,lebo spomienky tak lahko nevymazes...
Tvoj byvaly ti bude este dlhu chvilku motat hlavu...
Musis dospiet a naucit sa zodpovednosti, vediet kedy vstupit do vztahu a spoznat ludi,ktorí skutocne stoja o tvoje priatelstvo,alebo ta potrebuju len vyuzit.
tak to je fakt blbosť toto....toho chalana by som dokopala do gulí,že by sa asi nespmätal...
ale ty asi nevieš čo chceš..a potvrdzuje to,že máš nový vzťah pritom stále chceš toho predtým...podľa mňa by si si mala dať pauzu..prežiť koniec,ujasniť i čo chceš a potom sa vrhať do niečoho iného
chces ho nas5 a chodis s inym? taketo veci nemam rada,uvedom si ze ranis aj toho druheho,nielen seba! a nieje to LEN tvoja chyba,istu vinu ma na tom aj on,uz len to ze ta vkuse o*ebaval takito chlap za vela nestoji,nestoji za nic..tiez som mala taku skusenost ale potom som si uvedomila aky pako to bol,ze som si ho az moc zidealizovala.a neboj sa,nieje prvy ani posledny na svete je mnoho inych chalanov a ovela lepsich,zabudni na neho,nepozeraj sa na jeho nick,nepozeraj si jeho fotky,vymaz jeho cislo a ZABUDNI! a s chalanmi si daj pauzu,bude to vsetko ok drzim paste
fotky co sme mali spolocne som vymazala cislo tiez vymazala smsky tiez a s icq cislo tiez....veci co som mala od neho som splaila alebo roztrhala ulavilo sa mi .....viem co chcem no viem ze on to nebol.......nie na darmi sa hovori ze sa protiklady pritahuju....ale vlastne ho uz nechem len obcas mam pocit ze ho chcem...viem ze som bola naivna bolo vlastnem oja prva laska iked bol 4 chalan v mojom zivote
Ja uz som zabudla toho debilka ja mam cosi viac nez si myslis mam seba samu on uz nema.....zachovala som si tvar a viem ze som ovela lepsie ako on o mne hovori a mam navica ako na ohovarackeho byvaleho ziarliveho instruktora kacic
a inak mam inu lasku a som snim stastna dufam ze mi to vydrzi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Mala si si drzat odstup a nie tak naivne sa mu vrhnut do naruce a rovno nohy roztiahnut...
Dalsia chyba je ze si sa hend pustila do noveho vztahu,pritom si si sama v sebe neujasnila ten predosly... nemysli uz na toho predosleho a skus sa sustredit na toho sucasneho,aj ked je to tazke a budes mu tym ublizovat,lebo spomienky tak lahko nevymazes...
Tvoj byvaly ti bude este dlhu chvilku motat hlavu...
Musis dospiet a naucit sa zodpovednosti, vediet kedy vstupit do vztahu a spoznat ludi,ktorí skutocne stoja o tvoje priatelstvo,alebo ta potrebuju len vyuzit.
si ty okej? sa necháš takto vkuse ojebávať, sexuješ s ním a ešte ľutuješ to, že ste sa rozišli?
nechápem ťa...a myslím, že by ti prospelo celkovo s nikým aspoň nejaký čas nechodiť...
ale ty asi nevieš čo chceš..a potvrdzuje to,že máš nový vzťah pritom stále chceš toho predtým...podľa mňa by si si mala dať pauzu..prežiť koniec,ujasniť i čo chceš a potom sa vrhať do niečoho iného
a inak mam inu lasku a som snim stastna dufam ze mi to vydrzi